Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Yuvamı kuracağım tek başıma... seni bekleyeceğim orada emek emek kurduğum yuvada. Bir gün sen geleceksin hesap vermek için af dilemek için... geleceksin geleceksin geleceksin...

Söylesene ya neyin bedelini ödetiyosun sen banaaaa neyin bedelini ödüyorum ben ? Ya ben ömür boyu nasıl hazmedicem bu kadar haksızlığı ve çirkinliği nasıl ?
kafam o kadar dolu ki taşıyamıyorum vücuduma ağır geliyor ağırrrrr hepsi senin yüzünden allah belanı versinnnn.

Niye sert yapmadıkça, kavga etmedikçe doğruyu yapmıyorsun, saygı duymuyorsun anne, niye? Niye zorluyorsun? O kadar anlamsız inatların, bilenmelerin, kontrol isteğin var ki.
Sakince konuşmanın bir yararı olmuyor bazı insanlarla.

Son düzenleme:
Ne anlatayım sana anne, ne!
Anlamayacağınızı biliyorum, kabullenmeyeceğinizi biliyorum, alaya alacağınızı, yeri geldiğinde özellikle anne senin tarafından buralardan beni vuracağını biliyorum! Çünkü hep kötü, yanlış benim!
Anlamayacaksınız!
El alem de anca konuşur, çok biliyor gibi!
Beynimin içinde misiniz siz her şeyi biliyorsunuz! Ne yaşadım içimde biliyor musunuz?!
Herkes bir mi, herkesin hayatı bir mi, herkes aynı şeylerden mi mutlu olur ya da olmak zorundadır!
Diyor musunuz ben bu kızı çok ezdim zamanında, öfkelendim, bastırdım, yetersiz hissediyor olabilir diye? Anca baskı!
Tek başıma aşmaya çalışıyorum ben, susun!
Anlamaya çalışmıyorsunuz...

Belki başarırım, belki başaramam.
Ama sen bana, başaramayacaksın bence diyemezsin!
Olumsuz kodlayamazsın beni artık, yeter......

Nasil yaaaaa ??? ne çabuk gecti zaman!! çok alışmıştım oysa sana
Iki gunde mi? Evet iki gunde.

Sinirim geçti, ve anladım ki, ne olursa olsun, kıyamıyorum sana. Aklım yine sende. Bu gece uyku yok bana.
Dün o kadar duygulandım ki söylediklerin karşısında, tuhaf ama güzel bir histi, ilk kez hissediyorum bunu. Evet, kendimden taviz verdim, ama bile bile yaptım bunu, mecburiyetten değil. Hatta seve seve.

Bana söylediğin herşeyde haklıymışsın... çok cahilmişim ve bunun bedelini seni ve sevgini kaybetmekle ödüyorum.. keşke herşey en başına dönebilse, keşke hiç kırmasaydık birbirimizi.. anlaşabilseydik vakitlice
Yüzüm gülsede içim kan ağlıyor annem seni çok seviyorum ve bu hayatta en çok tek bişeyden korkuyorum o da annem olmadan anne olmaktan
Affet beni Anne lütfen affet...

Bir Yıldız 91 yıl dünyamızda parladı ve o Yıldız ait olduğu yere gökyüzüne uğurlandı.

Nefretim kinim sana hiç bir zaman dinmeyecek bunu bil.Bugün yine sebep olduğun onca şey yüzünden canım yandı bilmediğim sokaklarda yürüdümmm yürüdüm ağladım insanlar tuhaf tuhaf bakıyodu sanki tek bana zindan bu hayat tek bana dar tek ben sığamıyorum bi yere...
Bana cehennemi yaşatalı koca 1 sene oldu bak pardon cehenneme düşürdün beni ve ben tam 1 senedir cayır cayır yanıyorum !
Kendimi en uzaklara attım geçer sandım toparlanırım sandım ama yooook ben bundan sonra ‘senin yüzünden ‘ her gün böyle acıdan yanmaya devam edicem

Geçmişe olan kizginligimi kirginligimi atmak size hakettiginiz saygıyı vermek istiyorum..nolur kirilmayin bana..seviyorum sizi..

Canın sıkıldığında bana küfür, hakaret etmeni istemiyorum anne, saygı duymak zorundasın!
Sık olması az olması umurumda değil.

Modumu çok düşürüyorsun, çok... Çok.
Evet haklısın her anlamda sağlığım için evden çıkmam lazım bir şekilde.

“Hayat devam ediyor “
Peki hiç sordunuz mu bana hayat nasıl devam ediyor ?
Neyse kimse üzülmesin , kimse kırılmasın hepiniz beni iyi bilin ben acımı içimde her an her saniye yaşıyorum.
Siz yeter ki üzülmeyin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…