Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anca moral bozup can sıkıyorsun olumsuz olumsuz konuşarak!

Arkamdan yaptığın her şeyin farkındayım! Uzak dur artık ya! Beni bu şekilde elde edemezsin anladın mı beni? Soğuyorum gün geçtikçe sadece. Neden yapıyorsun bunu? Işe yaramıyor işte hala daha neden bu uğraşın? Yakıştı mı sana şu yaptıkların? İstemiyorum artık seni. Şu yaptığın son şeyden sonra artık istemiyorum. Bak sabrım taşıyor. Haddini bil!

Her gün biraz daha fazla şaşırıyorum ve üzülüyorum İnan aklım beynim almıyor bu kadar uzun seneler bu kadar güzel rol yapabiliyorsun madem oyuncu olmalısın gerçekten sen :sinirli:

Sen zannediyorsun ki bu kız hiçbir şeyin farkında değil ben istediğimi yaparım ruhu duymaz! Yok öyle bir şey. Susuyorum diye anlamadım mı sanıyorsun? Sen benden bittin artık. Unut beni! Seni istemiyorum diye avaz avaz bağırayım mı illa? Neden yaptın bunu? Ben sana güvenmiştim. Bunca yıldır nasıl beni kandırdın? Otur bi düşün niye bu hale geldik diye. Bıktım artık ya vallahi bıktım benimle uğraşma n'olur! Bu kadar çok severken nefret ettirdin kendinden. Oysa ben böyle olsun istememiştim. Yine de benim için değerlisin. Ne olursa olsun bu değişmeyecek. Ama seni ömrüm boyunca affetmeyeceğim. 😔

Onca yıldır istediğin gibi biri olmadım, daha da olacağımı sanmam!

Anne sayende başkası tarafından ayıplandım. Dışarıdan bakınca hep ebeveynler haklı zaten. Özelimizde noluyor, ben niye sinirlendim hiç sorgulama yok! Sakince konuşunca anlamayan bir annem var, napabilirim. Kavga gürültüyle büyüdüm zaten hep.

Bir sinir hastası varsa o da sensin, ben de senin elinde büyüdüm işte. Ona rağmen dikkatliyim. İstemediğin tepkiyi alınca hemen ne laf söylesem de kırsam, bastırsam, aman hemen kızmalıyım derdindesin resmen, bu ufacık bir şeyde bile böyle. Sen bana bir şey demeden/yapmadan ağzımı açmıyorum kolay kolay ama en ufacık şeyde sinir hastası oluyorum! Kusura bakma, bireyliğimi kabul edeceksin, yıllardır buna çabalıyorum, devam edicem. Senden aldığım kötü yönleri de sorguluyorum devamlı.
Senden dolayı ileride çocuk sahibi olmamayı düşünmeye başladım, sana benzeyeceğim diye korkuyorum anne.

Son düzenleme:
Ben sana iki bir şey söyledim diye her şeyime karışıyorsun, of sanane diye yükselebiliyorsun gereksiz yere ama sen yıllardır bana aynı şeyi yapıyorsun? Son yıllarda biraz azalttın sadece o da mecburen, baş etmekte zorlanıyorsun artık çünkü.

Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak hiç bir şey bizim değil,ha şunu bileydin be!!!

Bir insanı en yakınının tanımaması kötü, en yakının seni başkalarına yanlış tanıtması kötü. Bu sensin anne.
Herkes muhteşem, en kötü benim. Evet. Sen bana yaptıklarını o insanlara yap bakalım noluyor. Evde nasıllar acaba? Tabi sen beni istediğin gibi yönetemeyince kötü oluyorum. Hoş el kadar çocukken de kötüydüm, nasıl oluyorsa.
Valla kötü evlat olacağım heralde dışarıda ama artık susmakta daha bir zorlanıyorum bu aralar.
Ha ayrıca, beni kinci ilan edemezsin, ben o insanlara kaç kere şans verdim, sırf Vind susuyor diye çıkalım tepesine deyip kazık attılar açık açık. Bir insanı zor çıkarırım ben hayatımdan çıkardığımda yok gibi davranırım. Bunu onlar istiyor. Bilmediğin şeylerde bile hemen ben kötüyüm, başkası haklı. Sen herkese yumuşak davran, bana sert zaten.

Lütfen bu sefer yapma.. Beni zor duruma sokuyorsun. Lütfen rica ediyorum senden. Yapma. . . Yanlış bu yaptığın. Hem sana da yakışmıyor inan. Doğru olanı yap. Bu sen olamazsın. Lütfen. Hem bi işe de yaramıyor. Sen de farkındasın. O yüzden diyorum ya yapma.

Gönderdiğiniz ayakkabı biraz şüphelendirmedi değil beni. Umarım sahte değildir. O kadar para verdim.

X