Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ya sana karşı içimde öyle güzel duygular var ki aslında :) Seni özlüyorum, seninle hayal kuruyorum bu bile beni mutlu ediyor ama karşılığı olsa daha da mutlu olurum. N’olur sanki sevsen :)

Sen benim pamuğumsun.
Bal yanaklı!
Bugün mis kokunla uyuyacağım yine.
En güzel en mutlu uykularıma bir tanesi daha eklenecek.

Valla sırf annesin diye bedduan kabul olursa anne hakkını kötüye kullanan sen olursun, ben kendimden öylesine eminim ki, Allah görüyor. Bana bunu söylediğinde burulmuyor değilim ama eskiye göre daha bir umursamıyorum artık. Sen bana sert yaklaşmasan sürekli suçlamasan kontrol etmeye çalışmasan ben de sakin yaklaşırım. Normalde de böyleyim zaten.

Nolur sanki benle uğraşmasan? Niye yapıyorsun bunu? Her şey daha kötü oluyor böyle! Ve ben artık delirmek üzereyim!!!

Yaşattıklarını yaşarsın inşallah! Ben görmesem de olur ama sen mutlaka yaşa! Nasıl bir şeysin sen ya? Bu kadar olduğunu tahmin edemezdim! İyi bir insan olmak zor mu geldi? Diyecek sözüm kalmadı sana. .

Çantamda yarım armut yıkanmış,dilimlenmiş. Ya sen ne muhteşem bir adamsın canım kocam...

Galiba ilk defa gururumun üzerinde böyle çılgınca tepiniyorum, dediğim gibi sana.

Son bir kez, sen hangi açıdan bakarsan bak olaya, gel.
Son olduğunu bilerek bastırayım dudaklarımı dudaklarına. Yine zamanı, mekânı unutalım.
Ellerim bedeninde keşfe çıksın.
Boynun! Ah beni benden alan boynun. O güzel bebeksi kokusu, yumusaklığını..

Soğuduğum zaman bir daha ısınamıyorum. Bu da benim huyum ne yapayım. Soğutmasaydın kendinden..

Sana sinir oluyorum! Offf! Çıldırırsam sebebim sen olacaksın! Gıcık! niye böyle oluyor ya? Ağlamak istiyorum sinirimden! Allah'ım sabır ver. .

Yaş ve eğitim farkı yüzünden aynı şeylere gülememek...
ince esprileri anlamaman...
Cahilliklerin...

Bugün internette bir yazı okudum,aklıma geldin,uzun uzun anlatmış herkes iyi kötü anılarını... Oysa senin aklına biz hiç gelmiyoruz di mi?
Evet gelmiyoruz.

Bugün yaptığın hareketi unutmayacağım. Artık affetmeyeceğim seni. Bu çok dokundu çünkü. . .

Üniformanı geç yıkadığım için nemli nemli götürdün bu gece dışarda üşüceksin benim yüzümden canımın içi çok kızdım kendime ama sarılıp çocuk gibi ağladığımız filmi daha doğrusu bizi bölüp çamaşırları asamadım çok üzüy dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…