Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anneler gününde annesini kaybeden evlatları ya da evladını kaybeden anneleri düşünmeden her şeyin reklamını neden yaparsın sayın kapitalist düzen?

Yarın söyleyeceklerimi duyunca çok sinirlenme, bak ben rahatım her şey çözülecek. :KK30:

Seni kocaman seviyorum. :KK37:
Son 136. En Büyük TÜRKİYE

Yazsan ya! Ölmezsin...
Nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsun o yoğun duyguların içinde anlayamıyorum.

Ne yapmaya çalışıyorsun? Bu şekilde iyilik falan yapmıyorsun. Gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamayı o kadar çok isterdim ki.. Noldu şimdi? Rahat mı edemedin. Nasıl anlatsam sana kırılmadığımı. İnsan eğer zamanında çok kırılmışsa ve daha kötüsü sanırım kendisine çok kırılmışşsa o andan sonra kolay kırılamıyor. Bunu yapma olur mu? Dediklerimi yap sen tersini yapınca ben kendime engel olamam. En azından bir süreliğine. Artık aynı şeyleri yazmak istemem. Aynı şeyleri boşa konuştuğumu anladım. Çünkü sen beni hiç anlamamışsın. Bunu biliyordum ama artık emin oldum. Sen anlayamıyorsun artık beni. Anla artık. Lütfen, kararın hala aynıysa dediklerimi yap. Zaten bir süre sonra gideceğim bende..

Ulan gerizekalı haset pislik kız sen bu kara pis kalbinle mutlu olacağınımı sanıyorsun saftirik:KK62:
Beklersin sen önce o karakterini bı yerlerden topla
Sen kimsinde benim ilişkimi, aşkımı kıskanıp moralimi bozmaya çalışıyorsun senin o iki gıram beynin pekmezini akıtır köpeğime ara öğün diye yediririm beyinsiz !

Allah'ım çok sinirliyim :mad: öleyim mı öldüreyim mi

Seni çok seviyorum canımın içi.. Bu akşam dönüp yaz lütfen.. Allah'a emanet ol..

Sonunda yıllardır benimle beraber yaşayan seni bıraktım. Her an depresyon gelecekmiş gibi korkuyorum ama farkettim artık kendimi suyun akışına bırakmak veya akıntının tersine yüzmek yerine bir şeylere tutunuyorum. Sinirlenince kendimi sakinleştirebiliyorum ve en önemlisi pozitif hissediyorum kendimi. Ev işine verdim kendimi mesela. Dün o kadar yorgunluğun üzerine mutfağı indirdim her yeri temizledim. Yıkanmışları tekrar yıkadım. Yetmedi gittim banyoyu, tuvaleti temizledim. Oh bir rahatladım anlatamam. Sonra açtım Game of Thrones'un ilk sezonundan başladım izlemeye tekrar. İzlerken bir yandan puzzle yapmaya çalıştım-çalıştım diyorum 2000 parçalı puzzle ha diyince olmuyor:)).
Sabah bir karamsarlık gelecek gibi hissettim. Aldım dosyaları yanıma balkona çıktım. Bir yandan denizi izledim bir yandan çalıştım. Bilgisayardan uzaklaştım, elimle yazmak iyi geldi dilekçeleri. Sonra buraya attım kendimi.
Yani anlayacağın sevgili ex ilacım, ben kendi işimi artık kendim görebiliyorum sana bye bye haydi yallah.

Siz adami deli olduguna ikna edersiniz.
Ben kendime zarar verecek derecede yalan soylemeyen, acik biriyken sizin yalan soyledigimden suphelenmeniz beni cildirtiyor. Hic mi soylemedim gercekten sizle ugrasamayacagim noktada soyledim hic ama hic pisman degilim ama genel halim olabildigince en kucuk seyde bile yalan soylememeye calismakken inanmakta gucluk cekmeniz beni delirtiyor ve gercekten koyuyor insana.. Adim gibi eminim su hayatta cevrenizde gordugunuz en yalansiz insanlardan biri olduguma.
Beni baskalariyla karsilastirmayin!
Anne biraz tani evladini artik tani Allah icin tani. Sen beni tanimadan bitecek bu hayat.

Insanlardan, onlarin her sey kendi istedikleri gibi anlama sevdalarindan biktim usandim...

18402824_1045101965634248_7314594983581053983_n.jpg

Sana yazacagim. Su gunler uzadi ya gecmiyor en az 2 hafta gecsin oyle yazmak istiyorum. Sicagi sicagina olmasin biraz otursun kafamdakiler sen de yazacak misin bakalim?

seni seviyorum, aylar oldu seviyorum ama duygularım, kafam o kadar karışık ki... karışık olan tamamen benim, sen değilsin. sen ve seninle ilgili durumların senin tarafından olan her şeyi gayet net. bütün sorun bende. bana iyi geliyorsun, ona şüphe yok ama bazı şeyler, bazı durumlar beni üzüyor. şansıma üzülüyorum, kendime kızıyorum. yani bazı şeylerinden bu kadar uzak olduğum biriyle daha nereye kadar ilgilenebilirim? ya da ne zamana kadar ilgilenmeliyim? başlattığım şey sana da iyi geliyor, bunun farkındayım. senin de aklına geliyor, aramızda ilginç bir iletişim var. ama dedim ya, nereye kadar? senden birşey görmesem şimdiye kadar çoktaan çöpe giderdi bu proje, şu an sadece senin için devam ediyor. senin iyiliğin için, benim alışkanlıklarım için. neyse, saçmalıyorum işte sonu zaten olmayan birşeyi sonlandırsam mı artık diye düşünüyorum. ama sana ne diyeceğim?

Yana yakıla ağladım sana,
Yana yakıla dön diye bana.
Uğruna neler harcadım canım,
Anlamadın ya.

-Sadece bu şarkıyı dinleyesim geldiğinden yazdım. Kimseye değildir efenimm. :KK54:

X