• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arkadaşlar bende 2 yusuf var birisi eşim birisi bugün geldi bende birinizin kardeşi yada eşi sandım ve kabul ettim yani bu herifi kimse tanımıyormu burda ismimi ve soy ismimi açık bir şekilde vermiştim ama buraya sadece bayanlar girmiyormu yani adımın geçmiş olması beni zan altında bıraktı ve çok üzüldüm ama başlığında sadece farmville için yazıyordu bende birinin yakını olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum yazılanlara bana bugün geldi benden öncede gelen arkadaşlar var nerden bulduğunu bilmiyorum eğerki benden ufak bir şüpheniz varsa seçimleri size bırakıyorum

Yok canım dediğin gibi o kişi burayı takip ediyor olabilir. Bazılarınız isminizi vermiştiniz ordan ekliyip sonra da yorumlardan falan yola çıkarak kkdandır diye düşünüp eklemiş olabilir. Bana gelmedi mesela ekleme talebi, yorumlarda falan göremedi heralde zemuszemus

bana da gelmedi kızlar açık açık vermeyğn isimlerinizi

ama şimdi baktım nilayın arkadaşlarına face de yusuf çelik yok silmiş heralde de nilayın nick i neydi kızlar

Bende bu oyunu çok seviyorum saatlerce başında pineklenen oyunlardan olmadığı için çok güzel, bir sorum olacak şu FV coins nasıl artıyor? level atlayınca artıyor diye biliyorum ama artık hiç artmıyor, eşiminde hiç artmıyormuş daha kolay bir yöntemi var mı? para ile satın almak dışında

nilay benim canım o adam kimse sildim ve canımda son derece sıkıldı bu durumu eşim duysa ben vurdu vurdi vuruldi olurum herhalde :))))))))))

bakın altta yine misafir var, sizin eleman geldi heralde :1ninca:lülülülülülü

şuan bende herkezin tarlayı gübreliyorum ama aklımda şu olayda kaldı yani bir çiftlik bir burası mekik dokuyorum

benide eklemişti o şahıs yoksaydım bitti gitti yerimseniben

Arkadaşlar, fotoğraflarınızın herkes tarafından görünmesini istemiyorsanız, gizlilik bölümünden albümünüzü görmesini istemediğiniz kişilerin ismini yazıp engelleyebiliyorsunuz..İçiniz rahat olur o zaman.
Ben şimdiye kadar kimseden şüphelenmedim..kaydirigubbakcemile5

bütün komşularımı gübreledim hasat zamanı gelmiş olanlar hariç çiftlikler parlıyor artık

komşularım tarlalar gübrelendi parlıyorlar vallahi
bundan sonra burda adımı yazmayacağım komşu olak isteyen arkadaşlar özelden mesaj yollasınlar

Back
X