• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ayy bana bıde msnden de istek göndermiiş bende arkadaştır dıye kabul etmiştim :)

Bana gelmedi, yada dün falan geldiyse reddettim farkında değilim :bbo:
Burayı erkekler de okuyor muhtemelen ama facedeki isimler açık açık verilmedi ki.
Bumuyani canım senin facebookta mail adresinde yazıyor mu, ordan görülmüş olabilir :1ninca:

Allahım başıma gelmeden nasıl da tahmin ettim olacakları.. Eski üyeler tamam da, yeni üyeleri, üstelik facede kişisel bilgileri de olmayan kişileri eklemek hataydı mafoldumben

eevt canım yazıyor

nilay sen ekelmişsisn yusuf celıgı.
bide kızalr bırı yazmışya kkda nıckı var dıye o nıckı buraya yazarmısın yonetıme sikayet edelim

herkese teklif gönderen yusuf çoğumuzun listesinde olan biriyle arkadaşmış.heralde ordan görüp gönderdi herkese.

birsürü aynı isim soyisimde yusuf çıktı keşke reddetmeden yazsaydım bulamadım şimdi hangisi olduğunu

nilay dıye bırıyle arkadaş kızlar bende nilay ortk arkadş gorunuyor yusuf ile..

bulduumm ama dışarıdan mesaj atmaya kapalı profili :(

Farmville yorumlarından görüp eklemiştir dicem ama kkdan demiş. kkdan olması için ya buraya üye olması yada birinin önermiş olması lazım

kızlar burası benim çiftliğimmm zemuszemus zemuszemus

boşverin kızlar bi sapıktır siz kabul etmeyin yeter kimse de kimseye adını vermesin aman ben tanımadıklarıma hep mesaj yolayıp soruyorum kimsiniz diye ve yoksay a basıyorum

arkadaşlar bende 2 yusuf var birisi eşim birisi bugün geldi bende birinizin kardeşi yada eşi sandım ve kabul ettim yani bu herifi kimse tanımıyormu burda ismimi ve soy ismimi açık bir şekilde vermiştim ama buraya sadece bayanlar girmiyormu yani adımın geçmiş olması beni zan altında bıraktı ve çok üzüldüm ama başlığında sadece farmville için yazıyordu bende birinin yakını olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum yazılanlara bana bugün geldi benden öncede gelen arkadaşlar var nerden bulduğunu bilmiyorum eğerki benden ufak bir şüpheniz varsa seçimleri size bırakıyorum

fatma farmın da baya süslüymüş, hoşuma gitti zemuszemus

Back
X