• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bende reddettim ...ama sinirde oldum ...

aa o yusuf msndende istek göndermiş bana kımdır oooo

Bana gelmedi, yada dün falan geldiyse reddettim farkında değilim :bbo:
Burayı erkekler de okuyor muhtemelen ama facedeki isimler açık açık verilmedi ki.
Bumuyani canım senin facebookta mail adresinde yazıyor mu, ordan görülmüş olabilir :1ninca:

Allahım başıma gelmeden nasıl da tahmin ettim olacakları.. Eski üyeler tamam da, yeni üyeleri, üstelik facede kişisel bilgileri de olmayan kişileri eklemek hataydı mafoldumben

kızlar ciddimisiniz :1shok:bak korkmaya basladım ama bu oyunun suyu çıkmaya basladı artık kızlar lütfen isimlerimizi kimseye vermeyelim..

kızlar bana öyle bişey gelmedi çok şükür ben baktım komşularımın hepsinin kişisel bilgileri var fotografları da ortada zaten size tavsiyem kişisel bilgisi olmayanları silmeniz..

kızlar bana öyle bişey gelmedi çok şükür ben baktım komşularımın hepsinin kişisel bilgileri var fotografları da ortada zaten size tavsiyem kişisel bilgisi olmayanları silmeniz..

iyi de cnm açık açık bilgilerimizi vermedikki bulması ilginç :oklava:
valla sinir oldum ya

ya bilmiyom ki kim ama ben ismimi hiç açıktan vermedimki bu aramızdan biri kesin çünkü ben hep özelden attım adımı ..hayret bişi ..bumuyani hadi face neysede msn ni nerden bulduki ya ..

hani öylesine eklemiş olsa annıncam ama farmville da komşuluk için diye notta düşmüş hıyar

iyi de cnm açık açık bilgilerimizi vermedikki bulması ilginç :oklava:
valla sinir oldum ya

işte canım bak, ben dün ve ondan önceki gün özel mesajla isim bilgilerimi isteyen yada kendi bilgilerini verip facebooka eklememi isteyen kişiler oldu, burdan baktım yeni üye, facebooktan baktım ismi olan çizgi film karekteri resmiyle falan üyelik almışlar. Ordan rahatsız olup söyledim eklemiyorum diye, tahminim de doğru çıktı, bunlar kadın değil kkya üye değil, sadece facebooka eklemek için girmişler :bbo:
siz dün ve ondan önceki gün falan yeni üyelere bilgi verdiniz mi yada eklediniz mi :sinifsinif:

işte canım bak, ben dün ve ondan önceki gün özel mesajla isim bilgilerimi isteyen yada kendi bilgilerini verip facebooka eklememi isteyen kişiler oldu, burdan baktım yeni üye, facebooktan baktım ismi olan çizgi film karekteri resmiyle falan üyelik almışlar. Ordan rahatsız olup söyledim eklemiyorum diye, tahminim de doğru çıktı, bunlar kadın değil kkya üye değil, sadece facebooka eklemek için girmişler :bbo:
siz dün ve ondan önceki gün falan yeni üyelere bilgi verdiniz mi yada eklediniz mi :sinifsinif:

valla cnm bi tahminim var kimseyide zan altında bırakmak istemiyorum ama ne yalan söyliyim bi kişinin profilinden biraz şüphelendim
neyse kızlar bundan snra ya ekleme yapmıcaz yada çok dikkat edicez en azından güvendiklerimizi ekleriz hiçbirimiz istemeyiz fotolarımızın yada kişisel bilgilerimizin yayınlanmasını aman dikkat yani

he bu arada aynı isimden face de sizede ekleme talebi gelirse direk şikayet edin sanırım 5 şikayetten sonra profili kapatılıyor

arkadaşlar o yusuf denen şahıstan bana da geldi komşuluk teklifi reddettim hemen.
birde kk dan birisi var ben ekledim baktım erkek yazıyor.sildim.resmi var ama cinsiyet erkek yazmış.ve çiftliğine gidincede erkek adı var.gerçek adıyla teklif göndermişti reddetmiştim sonra kk dan nikiyle gönderince kabul etmişim.dikkat edin

aa o yusuf msndende istek göndermiş bana kımdır oooo
bu tahminimce birimizin arkadaşı.:uhm:arkadaş listesinden sizi bulmuş olabilir.face deki bilgilerinizi kontrol edin bence.msn adreslerini silmeyi ve bir süreliğine arkadaş eklemeyi durdurmayı öneririm.en azından yeni üyeleri.hiç bi yerde rahat yok kızlar ya....:bbo:

arkadaşlar o yusuf denen şahıstan bana da geldi komşuluk teklifi reddettim hemen.
birde kk dan birisi var ben ekledim baktım erkek yazıyor.sildim.resmi var ama cinsiyet erkek yazmış.ve çiftliğine gidincede erkek adı var.gerçek adıyla teklif göndermişti reddetmiştim sonra kk dan nikiyle gönderince kabul etmişim.dikkat edin

Egemiz yanılıyor olabilirim ama ben seni de güvenip ekleyemedim mesela.. Burda yeni üyesin, facede 39 arkadaşın var gördüğüm 21i kkdan diğerleri de öyle mi bilmiyorum. Fotoğrafın kişisel bilgilerin var mı onu da bilmiyorum ama, facebookta az arkadaşın olması, burda yeni üye olman farmville için üyelik aldığını düşündürdü bana :1ninca:

slm komsucuklarim listenin basındakiler gift yolladım yarında alt sıradıkeler yollucam

Egemiz yanılıyor olabilirim ama ben seni de güvenip ekleyemedim mesela.. Burda yeni üyesin, facede 39 arkadaşın var gördüğüm 21i kkdan diğerleri de öyle mi bilmiyorum. Fotoğrafın kişisel bilgilerin var mı onu da bilmiyorum ama, facebookta az arkadaşın olması, burda yeni üye olman farmville için üyelik aldığını düşündürdü bana :1ninca:

merhaba

benim kk ya üyelik tarihim kasım 2008 ve yazdığım bütün konuları aratıp okursanız belki ikna olursunuz.ama facebook a da farmville oynayabilmek için üye oldum.resim koymama da eşim müsade etmiyor.bende açıkçası çekiniyorum bu sebeplerden dolayı.oğlumun resmini bile koymuyorum.ege de oğlumun adı.kk da yazmış olduğum mesajları bir okuyun bence bir erkeğin yazabileceği şeylermi karar verin.inanmayan arkadaşlarım silebilirler sorun değil.

arkadaşlarım da hepsi kk dan.hepsinin bayan olduğunu düşünerek ekledim.tek erkek var listemde o da kuzenim.

ben erkekim yavrum siz ne güzel şeylersiniz öle :jeyyar:

Canım araştırmama falan gerek yok, amacım seni erkeksin falan diye suçlamak değil kesinlikle. Eşin istemediği için de böyle açmış olabilirsin biliyorum, sadece sen de değilsin böyle profil açan, sen bana arkadaşlık talebi de yollamadın zaten, ortak arkadaşlardan dikkatimi çektiği için örnek olarak seni verdim ama bende o korku var işte..
Kendisi özelini açmayan kişiye ben de özelimi açamıyorum, siz çekindiğiniz için özel bilgilerinizi vermiyosunuz ki bu konuda suçlayamam sizi en mantıklısı aslında bu, ama biz bütün bilgilerimizi seriyoruz facebookta, o yüzden benim gibi olanlar daha dikkatli olmak zorunda..

kızlar isimlerimizi verdik birbirimize güvenerekten ama işin şeyi çıkmasın lütfen az önce yusuf çelik isminde biri arkadaşlık göndermiş face den .bide not düşmüş farm da komşuluk için ..lütfen isimlerimizi kimseye vermiyelim...

ya aynisi banada geldi, :gitme:

Back
X