• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
günaydın kızlar bende farmcıyım selectedimle komşuyum ama üstteki komşularımı tıklayınca oynayan ama ismini resmini görmediğim soru işareti olan iki kişi var bu nedir kimdir sizce bu face benide korkutuyo açıkçası

selected ile ben de komşuyum,acaba senle de komşu muyum yaa CADIARZU tamamen karıştı valla kim kimdir unuttum?bu arada ben fotografsız diilim,yani komsuysak da ben diilim yerimseniben

kızlar günaydınnnnnnnn
ya akşamki konuşmalarınıza baktım da benide iyice tedirgin ettiniz yeni yakın benden bir arkadaş msn adresimi istedi salak gibide hemen verdim bende kime güvenecegimi şaşırdım eski üyelerden ama yinede korkuyorum yok bidaha töbe kimseye msn adresimi vermiyecem...

KK da sorun var giremiyorum.. şimdide çok zor girdim.. heran yine hata verebilirmafoldumben

Bende bu oyunu çok seviyorum saatlerce başında pineklenen oyunlardan olmadığı için çok güzel, bir sorum olacak şu FV coins nasıl artıyor? level atlayınca artıyor diye biliyorum ama artık hiç artmıyor, eşiminde hiç artmıyormuş daha kolay bir yöntemi var mı? para ile satın almak dışında

Sorumu cevaplayacak kimse yok mu? :sm_confused:

benimde hiç artmıyo :( 2levet atladım ama param hala aynı

selam komşiiiileropuyorumnanaktan ben kismeyi gübreleyemiyorum nedenkiiii CADIARZUoyunu zor açıyorum zor ekiyorum hata veriyo eğer ekebilirsem gift yolluyorum yerimsenibenherkese ay bide ben kim geldiyse kabul ettim başımız belaya girmesin yahuuukafamçokkarıştı

kızlar günaydınnnnnnnn
ya akşamki konuşmalarınıza baktım da benide iyice tedirgin ettiniz yeni yakın benden bir arkadaş msn adresimi istedi salak gibide hemen verdim bende kime güvenecegimi şaşırdım eski üyelerden ama yinede korkuyorum yok bidaha töbe kimseye msn adresimi vermiyecem...

msnine ekledimii pekii CADIARZU

kızlar günaydınnnnnnnn

yavru sen bende ekli diilsin gel seni bi ekliyim :jeyyar:çiftliğimin hanımağası yapayım.soğuk bişeyler içerek başlayabiliriz mesela

yeliisss hahah koptum nurii alçoo gazozuuu iyimişş delikafadulden

alemsiniz yaaaa:jeyyar:
sitede sorun var.. zor bela girdim.sayfalar cok yavas aciliyor
face de burayida cökerttik iyimi:roflol:

yusuf cuk profolını kapatmışbilenılay kımse oda arkadş listesındne çıkarmış da bu nılay kım kızlar nıckı neburda

candan06 galiba öyle bişey, dün konuştuk o da bilmeden ekledim sildim dedi :emir_bebek:

candan07 cnm dün öyle yazmıştı

21.levele geldiiiim az öncee :hooray: :dance:

Back
X