• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Kızlar bu oyunu ben de oynuyorum. Şu an için eklemeyi düşündüğüm bi kaç kişi var güvenebildiğim ama biraz daha bekliyorum. Oyun için dahi olsa lütfen eklemeyin herkesi. Kimin ne olduğunu bilemeyiz, başınız yanmasın. Sahte kimliklerle, sahte fotolarla hesap açabilirler. Burda açık açık ismini verenler hemen msjları düzeltsinler ve face görünümünü özelleştirsinler herkese açık olmasın. Evliler de var evliliğinizi tehlikeye atmayın bi oyun için. Msn adreslerinizi de göstermeyin benim arkadasımın adresini alarak başka sitelere üye oldular onu tanımasam o sanabilirdim. Benim adresimi ve ismimi çalıp dindar evlenme sitesine felan üye olmuşlar düşünün artık. Lütfen kızlar dikkat edin etrafımız sandığımız kadar temiz değil.

Kızlar bu oyunu ben de oynuyorum. Şu an için eklemeyi düşündüğüm bi kaç kişi var güvenebildiğim ama biraz daha bekliyorum. Oyun için dahi olsa lütfen eklemeyin herkesi. Kimin ne olduğunu bilemeyiz, başınız yanmasın. Sahte kimliklerle, sahte fotolarla hesap açabilirler. Burda açık açık ismini verenler hemen msjları düzeltsinler ve face görünümünü özelleştirsinler herkese açık olmasın. Evliler de var evliliğinizi tehlikeye atmayın bi oyun için. Msn adreslerinizi de göstermeyin benim arkadasımın adresini alarak başka sitelere üye oldular onu tanımasam o sanabilirdim. Benim adresimi ve ismimi çalıp dindar evlenme sitesine felan üye olmuşlar düşünün artık. Lütfen kızlar dikkat edin etrafımız sandığımız kadar temiz değil.

Evet canım ben de bu yüzden uyardım.
Abuk subuk insanların üye olduğu, buluşup gündelik ilişkiler yaşadıkları bir siteden toplamıştım fotoğraflarımı. Bilgiler benimkilerle hemen hemen turuyor, fotoğraflarım eklenmiş, msn adresi alınmış falan, arkadaşım tanışmak isteyen biri gibi konuşup mail bilgilerini alıp haber vermişti bana, aynı şeyi aynı sitede 2 kere yaşadım. Bunlar benim haberdar olduklarım, benim bilgim dışında hiç bilmediğim sitelerde de kullanılabilir bilgilerim ve bu hepimizin başına gelebilir. Özellikle de facebook gibi bir sitede bütün bilgilerimiz aşikar, ben normalde uzaktan da olsa tanıdığım samimiyetim olmayan kimseleri bile eklemiyorum ama oyun için bir sürü insan ekledik. Bir çoğunu anlayabiliyoruz, normal üyelikler profiller ama sadece oyun için alınmış üyelikler de var, beni de onlar korkutuyor zaten, gerçekten dikkatli olunması gereken bir konu :olmaz:

Evet canım ben de bu yüzden uyardım.
Abuk subuk insanların üye olduğu, buluşup gündelik ilişkiler yaşadıkları bir siteden toplamıştım fotoğraflarımı. Bilgiler benimkilerle hemen hemen turuyor, fotoğraflarım eklenmiş, msn adresi alınmış falan, arkadaşım tanışmak isteyen biri gibi konuşup mail bilgilerini alıp haber vermişti bana, aynı şeyi aynı sitede 2 kere yaşadım. Bunlar benim haberdar olduklarım, benim bilgim dışında hiç bilmediğim sitelerde de kullanılabilir bilgilerim ve bu hepimizin başına gelebilir. Özellikle de facebook gibi bir sitede bütün bilgilerimiz aşikar, ben normalde uzaktan da olsa tanıdığım samimiyetim olmayan kimseleri bile eklemiyorum ama oyun için bir sürü insan ekledik. Bir çoğunu anlayabiliyoruz, normal üyelikler profiller ama sadece oyun için alınmış üyelikler de var, beni de onlar korkutuyor zaten, gerçekten dikkatli olunması gereken bir konu :olmaz:

cnm benim başıma gelmedi ama yine facede bi arkadaşımın fotolarının çalınıp başka bi profilini oluşturmuşlar o profilide şans eseri gördüm söyledim ama yapılacak pekte bişey yok alındıktan sonra 2 yıldan fazladır üyeyim ama insan yinede çekiniyo tabiki çoğu niyet meselesi bu yusuf olayını bugün çok kızdırdı resmen iyi niyetimiz kullanılmış en çokta buna kızdım ya

Benimde icime kurt düsürdünüz ya..facebooka üye olurken bile cok düsündüm,ne kadar dikkat etsekte bunu kabul ederek oldum ama suan cilki cikmis durumda...
ard arda kac arkadas ekledim kim kimdi cogunu hatirlamiyorum.
bu arada süphelendiginiz kisilere albümünüzü gizleyebilirsiniz..
ilk sayfalari karistirmam lazim,yeni üye olupta burda ismini veren ve arkadas oldugumuz bikac kisi var umarim günahlarini almiyoruz..
:olmaz:

Son düzenleme:
cnm güvenmediğin varsa sil yapılacak başka bişi yok albümünü gizlesende profilinde foton var yapıcaksa yine çalıp yapabilir

ben de acıktan ismimi vermiştim bin pişman oldum yaa.neyse sonra düzelttim ama umarım iş işten gecmemiştir,çok kişiyi ekledim çünkü tırsıyorum yaa :uhm:

vala benim listemdede bu topic acılana kadar bi tane yabancı yoktu ben tek burdan ekledim yabancı kişi olarak erkek olabilecegi aklıma gelmiyor burdakilerin cunku hep kıdemli uyeler var genellikle ole yeni uye falan eklemedim hiç ...

foto albumumde acık ...

ben su farmville gruplarına baktım millet ordan ekliyo birbirini komsum olmamasına ramen kimsei eklemedim ordan. burdan ekledimki guvendim kişiler diye ...

ha varsada içimize sızan erkek ama bunca zaman kadın gibi dolaşan yapacak bişi yok resmimi gordum yerde hangi siteyse sahte profil şikayeti yaparım en fazla sildiririm ...

vala benim listemdede bu topic acılana kadar bi tane yabancı yoktu ben tek burdan ekledim yabancı kişi olarak erkek olabilecegi aklıma gelmiyor burdakilerin cunku hep kıdemli uyeler var genellikle ole yeni uye falan eklemedim hiç ...

foto albumumde acık ...

ben su farmville gruplarına baktım millet ordan ekliyo birbirini komsum olmamasına ramen kimsei eklemedim ordan. burdan ekledimki guvendim kişiler diye ...

ha varsada içimize sızan erkek ama bunca zaman kadın gibi dolaşan yapacak bişi yok resmimi gordum yerde hangi siteyse sahte profil şikayeti yaparım en fazla sildiririm ...

yaa benimde kafamı karıştırdı bu yusuf olayı:oklava:
biraz polyanacılık olacak ama ben KKdaki arkadaşlara güveniyorum.. burdaki herkesin bayan olduğuna inanıyorum.. şuan bu topikteki herkes ya evli , yada düzenli manitası var.. eminim bu durumdan hepimiz çok rahatsız olduk(aynen bende çok tırsıyorum)

bence farm sitesine hayran olduysak veya gruba katıldıysak ordan birimizin adını bulsalar hepimize ulaşmak çok kolay olur..
bence farm gurumdan vede hayranlarından çıkın..

profilim sadece arkadaşlara açıktı bide mail adresimide gizledim.. artık beni kimse göremez..zemuszemus
inşlh:Saruboceq: yoksam kociş beni:mymeka:

aa bidenem gelmişşşş, hoşgelmişşşşşopuyorumnanaktan

bu arada herkese günaydınopuyorumnanaktan

buda benim çiftliğim.. akşamki hasat sırasında biraz zede aldı ama yinede umarım ne yazdığım anlaşılıyodur.. işi birazda eğlenceye dökmek istedim:dance:

farmu.png

Son düzenleme:
yaa ben bu düzenli manita olayına bayıldım hee kaydirigubbakcemile3delikafadulden bu arada günaydın çiftçi kardeslerim hihoyyyt

günaydın bidenemopuyorumnanaktan

he he he sende de var anlaşılan düzenli manita olayı:jeyyar: :1hug:

çiftçi kızı irmakaydirigubbakcemile3sositososito
nasıl
güzel kıvırıyormuyum

ben azcık çıkıyorum sorumlu olduğum bi topik var bakıp geliyom.. kıpraşmayıııın:olmaz:

yok kız ben evliyim.aslında koca da bi nevi düzenli manita sayılır;ömür boyu düzenli manita zemuszemus

dimi ama...
hem iyi hem kötü...

iyi tarafı çok güzel.. anlatılmaz yaşanır.. misaliii:asigim::1hug:
kötü tarafı da şu... ona kızdığımızda veya bi hatasını gördüğümüzde eline sepeti veremiyoruz.. kocişle şuan çıkıyor olsaydık olsaydık şimdiye kadar çoktaaannn sepet kolundaydıkaydirigubbakcemile3

olur öle arada ben de geçirmiyo diilim içimden ama ne onla ne de onsuz işte napalımyerimseniben

yaa bu arada farmville gift sender diee bişi var ya o ne işe yarıyo bilen var mı??

Back
X