Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar merhaba bende firmvilleciyim sıkı hemde 2tane adres açtım hatta oğlum adınada ama baş edemedim 2taneyle çok zaman alıyo diye teke indirdim komşu isteyenler msj atın adresimi vereyim ekleyin ok. bu ara altın toplama küpünden kale almaya çalışıyorum inşaattada sarmaşıkla tuğla ihtiyacım kaldı tabi en önemlisi koleksiyon bedava benzinler veriyo çok iyi oluyor :))

kale mi benim 2 tane var hatta suanda 2 tane daha alacak altınım var ne alacam bilmiyorum dolu oldu evimide tamamladım cok guzel oldu cok

you know alacaksın satacaksın
gelir elde etmiş olacaksın
bi tane olsun yeter yani
zaten bende alıyorum alıyorum satıyorum sonra D:

kızlar pet vılle oynayarak farmville köpeği alabiliosunuz artık

ben petville de oynamıştım bi ara,ama çıkmadı öyle bi seçenek
daha başlamadı belkide,göremedim CADIARZU

secenek yok zaten canım komsularının evini gezerken yardım ederken yerde kagıtta köpek işareti oluyor onları tıklıyorsun ben 3 unude tıkladım 3 tane bulman gerekiyor bikaç gune köpek gelecek alacam o zaman

arkadaşlar benım altınlarım duruyor onlarla ne yapabılırım lütfen yardım edın

birde cafeworld var.oda mı bu oyunla bağlantılı ?

arkadaşlar benım altınlarım duruyor onlarla ne yapabılırım lütfen yardım edın

oradaki acılan hediyelerden alabilirsin altın küpüne tıkla look ınsıde tıkla görürsün
yeni hediyeler geldi pembe agac meyve sandıgı fln cok guzel zemuszemus

oradaki acılan hediyelerden alabilirsin altın küpüne tıkla look ınsıde tıkla görürsün
yeni hediyeler geldi pembe agac meyve sandıgı fln cok guzel zemuszemus

sorma canım ya ben bılememışim altın küpümü satmışım artık alamıyorum eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ah neden sattın bak şimdi yumurta sepeti geldi onuda satma sakın son gunune kadar biriktir en son hepsi acılınca alacagını al yel değirmeni havuz tavsancüce koyun fln var

bende oynuyorum çiftliğm biraz şekillendi yumurtalar birikti )) güzel bir oyun

arkadaslar benim giftlerde bugun tuvalet kagidi buldum o ne ise yariycak bilen varmi?

o 1 nisan şakası canım barnlarının üzeri kaplanıyor tuvalet kagıdıyla bi işe yaramıo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…