Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
benim arkadas listemde cok fazla oynayan yok galiba. yayınlayan pek olmuyor. 29 oldu altınlarım

benim goldlar 300e yaklaştı hala 4.görünmüyor

148 oldu goldlarım.hala göremiyorum.butterfly genelini anasayfadan topluyorum bir kısmıda hediye olarak geliyo.ama ben hediye hakkımı ask for golddan yana kullanıyorum kii arkadaşlarım dilediklerini alsınlar diye....

önceden gunde 3 hediye gnderebiliyordum arkadaslarıma artık buda engellenmiş sadece 1 defa olabiliyor bende ask for golddan istiyorum

tskler bende böyle birsey arıyordum hepsini birden görmek güzel oldua.s.

bisey soracam kızlar valentines gift nasıl oluyor. bana hiç gelmedi. nasıl gönderiliyor

tskler bende böyle birsey arıyordum hepsini birden görmek güzel oldua.s.

bisey soracam kızlar valentines gift nasıl oluyor. bana hiç gelmedi. nasıl gönderiliyor

canım o sevgililer gunu dönemindeydi artık yok yani altınlarda kalkar bir süre sonra zaten

bu kadar altında bile görünmüyorsa kesin büyük birsey

ya maksimum 100 hediye toplamanız lazım yazıyor ama hala acılmadı alttaki hediyeler ama tahminime göre ayın 17 sinde acılacak patrıck gunu cunku konsept buda ayın 17 si oluyor

ya maksimum 100 hediye toplamanız lazım yazıyor ama hala acılmadı alttaki hediyeler ama tahminime göre ayın 17 sinde acılacak patrıck gunu cunku konsept buda ayın 17 si oluyor

o zaman biseyler aldık aldık yoksa gitti :)

ama hepsi acılmadan kapanamaz dier kapalı hediyeler 17 sınde acılır diye dusunuyorum amerikada patrıck gunu 17 sınde kutlanıo cunku

verdiğin link cok ise yaradı bi cok seyi engellemiş. cirkin ördek yavrusu aldım sayende :)

çirkin ördek kuğu oluyor canım biliosun dimi

gercekten mi bilmiyordum. nasıl oluyor peki
bende dişlere bak aman gele gele bu geldi diyordum

kızlarrr komşi lazım bana anneme kızıma :))))
bide erkek varsa tanıdığınız kocama lasııııım

benim 200 oldu sanırımkaydirigubbakcemile3

günaydın. you know senin hızına yetismek mümkün değil :) anca 54 oldu :)

kızlar birsey soracam. arkadasım altın yumurta yayınlamıs tıklayınca bana füze gibi bir sey cıktı ne olabilir?

building bina işte hangar olması lazım süs olarak içinde birşey birikmio çünkü bina görevini tamamladıysan sat gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…