Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
SADE BİR FARM OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIM...LEVELİM 51...WHİTE GRAPES EKİYORUM...GÜNDE 6 XP KAZANDIRIYOR...26X26 ÇIKSADA BİRAZ FARMIM GENİŞLESEDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM...BEKLİYORUZ BAKALIM...NE ZAMAN ÇIKICAK ARTIK...zemuszemus

yakında alan genişletmesi olacak kızlar ..ve level 100' e çıkarılacakmış

:lepi:arkadaşlar okadar çok sayfa varki bakmak mümkün değil. bişey sorucam ben bi sitede ahıra bi boğa koyunca her hasat ederken buzaK çıkacağını okudum ahıra koydum boğa ama değişen hiç bişey yok yanlış bi bilgimiydi acaba???sempatiksalakcinni yoksa benim boğada iş mi yok

evet kafalarına esince romantik oluyorlar :)))))

ya kızçeler beni de ekleyin be ya
komşuya ve gelişip büyümeye ihtiyacım var sonra da you knowuma tarlamı göstericem
bi el atın ya hu
komşu ihtiyacı olan varsa benim gibi özelden msj atın ekleyelim

ya arkadaşlar bişey sorcağım ben köpek aldım 5bine sonr onu 14 gün besledim sonra büyüdü büyüdükten sonra yine 14 gün besledim hareketler ffelan öğrendi şimdi ise ördekleri o hast ediyo ama hala yiyo hergün böyle buna kemik mi vereceğim vermessem ne olur gider mi acaba :lepi: bilgisi olan varmı

benim bilgim dahilinde olan şey beslemessen bütün hareketleri yapmıyor sadece ikiye iniyor..

ay bende valla farmımdaki ürünlerimi 2 seferdir çürütüyorum...frontiervile çıktı biraz oraya daldım...güzelim farmımı unuttum...

canlarim tarlami 26*26 ya genisletmem icin komsuya ihtiyacim var

oynayanlar varsa beklerim
eklermisiniz benide?

arkadaşlar grain silo aldım onu alınca ne işe yarıyo ben red barnı büyütr diye duymuştum ama olmdı bilgisi olan vrmı

bağımlılık oldu bende de bu tarla varya
ama bahçem gayet iyi

özel mesaj atamıyorum arkadaşlar onun için genele yazıyorum.eklemek isteyen varsa farmvillede Songül Gökkıyas beklerim:)

:hulya: :hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…