• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ya ne zaman açılcak bu altın küpündeki diğer hediyeler,120 oldu benim hala 3 hediye görünüyo

selam arkadaşlar banada komşu gerek benıde eklermısınız facem:selma8973@hotmail.com ekleyin ltfffffffffffffffffffffffff

benim 300 oldu altınlarım hala acılmadı daha öncede yazmıstım tahminen 17 sınde acılacak

hediyeler acıldı kızlar bu arada yeniliklerde var at ahırı gibi ev catısı alıp tamamlıosunuz yeşil barınak geldi
altınlarda
50 altına göl
75 altına havuz
100 altına kale var

hediyeler acıldı kızlar bu arada yeniliklerde var at ahırı gibi ev catısı alıp tamamlıosunuz yeşil barınak geldi
altınlarda
50 altına göl
75 altına havuz
100 altına kale var

teşekkürler bu arada haber verdiğin içinkaydirigubbakcemile5

kıskanma cnm calıs seninde olur
24055_373065638392_771813392_3726402_5464053_n.jpg

altınlarda
50 altına göl
75 altına havuz
100 altına kale var

arkadaşım o ev olayını anladınmı?
At ahırında olduğu gibi önce iskelet almalıyız sanırım değilmi.evin parçaları mevcut şu anda.fv ile alınıyo.pencere,tuğla, kiremit hepsi var.almak istedim parçalardan ama izin vermedi.??????????

canım iskeleti alacaksın parcaları hediye olarak arkadaslrn gnderck öyle tamamlayacaksın

önemli deil cnm parcaları alma cunku fv zor kazanılıo arkadasların gnderir bn yarsını tamamldm bile

yenilikler var kızlar yazayım size
maisonframe1.jpg

5.000 coins karşılığı Market > Building altındaki Maison Frame alarak, daha sonra arkadaşlarınızdan malzemelerin gelmesini bekleyerek evi tamamlayabilirsiniz. Yada ben bunlarla uğraşmam derseniz 50 FV cash karşılığı marketten hazır yapılmışını alabilirsiniz kaydirigubbakcemile3

50 Gold karşılığında Spring Pong (Ördekli Göl), 75 Gold karşılığında Lucky Fountain yonca yaprağı şeklinde havuz alabilir, 100 gold karşılığı ise Shamrock Castle (Kale) alabilirsiniz.

ayyy o ne güzel kale öyleee

cnm sen bilirsin yeni birsey eklenmiş clinging vine. bu ne işe yarıyor

Back