Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Arkadaşlar hediyeleri kabul ederken hata veriyor, kaç tane hediyem gitti böyle 2 gündür bu şekilde sizler de de aynı sorun oluyor mu? farmville.com dan da hediye kabulu olmuyor sanırım. Hediyelerim birikti.

bendede oluo bazen 2 gundur yukarda yazıo zaten yapılandırma gibi bişi var

canım oradaki ürünlerde ekeceksin ama arkadaslarında ne kaadr yardım edip aynı üründen ekerse görevi o kadar cabuk tamamlıosun sonunda hediye verio beni dun ilk hediyemi aldım altın garson heykeli

KIZLAR BENDE FARMVİLLE OYNUYORUM BENI KOMŞU EKLERMISIN DAHA CİFTLİĞİM ÇOK MİNİK PARADA TOPLAYAMIYORUM AMA EŞİMİN FACENI KULLANIYORUM xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

msn,tel,link vermek yasaktır..bilmediğinizi umarak bu ilk yazılı ikazdır bilginize

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek facesi kimse eklemez burda canım

canım oradaki ürünlerde ekeceksin ama arkadaslarında ne kaadr yardım edip aynı üründen ekerse görevi o kadar cabuk tamamlıosun sonunda hediye verio beni dun ilk hediyemi aldım altın garson heykeli

peki canim bi sey daha sorucam. bende ekilmis ama daha olmamis kabaklar var mesela ve bi arkadasimda kabak ekimi icin göreve baslamis bende ona katilsam yeniden kabakmi ekmem lazim gecerli olmasi icin yoksa bu hazir ektiklerim sayilirmi?

peki canim bi sey daha sorucam. bende ekilmis ama daha olmamis kabaklar var mesela ve bi arkadasimda kabak ekimi icin göreve baslamis bende ona katilsam yeniden kabakmi ekmem lazim gecerli olmasi icin yoksa bu hazir ektiklerim sayilirmi?

sayılmıyor canım ilk önce göreve girip sonra ekmen gerekiyor

kööööeeeppeeeeccciiiiikkkllleeeeeerrr geeeeeeeelllmiiiiiiiss hayirli ugurlu olsun arkadaslar :)))

bi arkadasimiz petville oynayarak köpek alinabilincek demisti hatirlayan veya bilgisi olan varmi? ben petville oynuyorum fakat görmedim farmville ile ilgili bi seyi

bi ara öle duyulmustu söleyen bendim sanırım ama pet oynamayanların kapalı gibi olabilir köpişleri ben aldım bugun 300.000

benimde komşuya ihtiyacım var
bir de istenmeyen komşu nasıl siliniyoır
önce farmville oynamışlar hala birinci levelde olup da silmek istediğim komşulrım var
nasıl silerim onları ama fac den silmek istemiyorum
birde toplu olarak hep birden hediye nasıl gönderirim...

benim çiftliğim de boğa da yok
ay ben ne fakir çiftçiymişim tüh....

toplu hediye gönderemezsiniz tek tek göndereceginiz kişiler secmeniz lazım
komsuları silmek istiosanızda my neıghbors a tıklayın oradan komsularınız gelin komsunuzun karsısında remove as neıghbor yazar ona tıklayın komsuluktan cıkar ama bence komsu görevini tamamlanamdan kimseyi cıkarmayın

galiba yanlış anlattım hani hediye gönderiyoruz da farmville komşularına gönder yazısı var ya
hani o listeden seçiyoruz ya
işte o listede gereksiz olan bu oyunu kayıt olmuş ama oynamayanları nasıl çıkartırız.

onları çıkaramazsın tatlım her hediye gönderdiğinde facebook listen geliyor onların arasından seçiyorsun..buda yanlışlıklada olsa bazı insanlara hediye göndererek oyuna davet etmen için hazırlanmış bir tuzak :)

co op farmingde kimseye yardim edemiyorum nede kemdim tarlayi ekebiliyorum.sürekli bir yazi geliyo vede sayfa kitleniyor.böyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar.

bende 10 gündür coop görevi yapamıyorum... ...sorun var.... baya baya arkadaşlarda sıkıntı yaşıyorlar coop görevinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…