Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
myserty box dan tavuk inek cıkmıo cnm myserty gift senin söledigin sanırım
bende kardeşimden ilerletip kendime mystery box gnderiyorum gnderilio zaten

eiffelimi aldım yayınladıgımıda eşime aldım benimki büyük onunki küçük oldu demekki öle oluomus ayıcıkla koyunu almama gerek kalmadı kutulardan cıktı bide koyu pembe kalplerden cıktı hayballe yani

[/url][/IMG]
işte benim farmım kızlar sabah baya ilgilendim ama boş yerler kaldı işlerim var onlarda ilerleyen saatlerde
i

ruzgar
16 fv biriktikten sonra dekorasyon bölümünden hediye paketinin altinda send yazar tiklayip
yollamak istedigin kisiye yani kendine yolluyorsun, bu kadar.. aklinialirimsmile
sositososito

ruzgar
16 fv biriktikten sonra dekorasyon bölümünden hediye paketinin altinda send yazar tiklayip
yollamak istedigin kisiye yani kendine yolluyorsun, bu kadar.. aklinialirimsmile
sositososito

hımm teşekkür ederim canımm

kutuyu tıkla look in de o zaman alacagın hediyeler acılmıs oluo içinde ayıcık koyun bank havuz öpüşen domuzlar ve eyfel kulesi cıkıo ben hepsini aldımda eyfel kulesi kaldı

evet canım onları biliyorum yılbaşındaki gibi açılcak sanmıştım aç gözlü müyüm neyim eyfel kulesini arkadaştan aldımda ablam için biriktiriyorum bende kaydirigubbakcemile3 tarlanda çok güzel ayrıca a.s.

arkadaşlar siz tarlayı nasıl ekip topluyorsunuz .beni çok uğraştırıyoda hızlı ekip toplama diye bişey duydum o nasol birşey bilgi verirseniz çok memnun olurum

arkadaşlar siz tarlayı nasıl ekip topluyorsunuz .beni çok uğraştırıyoda hızlı ekip toplama diye bişey duydum o nasol birşey bilgi verirseniz çok memnun olurum

traktör ve benzin lazımm . . . Traktör fazla pahalı değil benzinde hediye kutularndan çıkıo genelde boshayallersmile

vaauuv 70mi :lepi:,süpermiş.Hızlı level atlamanın püf noktası nedir? benim 3-4 level arkamda olanlar sollayıp geçmiş beni yaa 49dayım şuan
Eğer paran varsa Xp si çok olan ürünlerden al, ya da ribbonları tamamlamaya gayret göster o zaman atlıyorsun a.s

kızlar hiç komşum yok 1 tane var kuzenim o da fazla ilgilenmiyor. komşu olsak keşke.

kızlar bir de bir sorum var benim, başka arkadaşlarımın tarlalarına gittiğimde bakıyorum bazı arkadaşları notlar yazmış üzerine tıklanınca okunuyor..onlar nasıl yazılıyor çözemedim..?

kızlar bir de bir sorum var benim, başka arkadaşlarımın tarlalarına gittiğimde bakıyorum bazı arkadaşları notlar yazmış üzerine tıklanınca okunuyor..onlar nasıl yazılıyor çözemedim..?

şeyden sanırım,tarlan açılıca,sağ üstte ismin ne ise,benim mesela fatma's farm yazıyo
onun yanında,karalanmış yazı gibi bişi var,ona tıklayınca çoıkıyor
onu alıp,tarlana koyabiliyorsun

bir de bu köprü nasıl oluyor ya, bilmiyorumkismilehani şu ufak saman yığınları var
renkli renkli onlardan değilmi?

köprüyü ve denizi küp şeklinde ; bales denilen şeylerden yapmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…