Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
myserty box dan tavuk inek cıkmıo cnm myserty gift senin söledigin sanırım
bende kardeşimden ilerletip kendime mystery box gnderiyorum gnderilio zaten
ruzgar
16 fv biriktikten sonra dekorasyon bölümünden hediye paketinin altinda send yazar tiklayip
yollamak istedigin kisiye yani kendine yolluyorsun, bu kadar.. aklinialirimsmilesositososito
kutuyu tıkla look in de o zaman alacagın hediyeler acılmıs oluo içinde ayıcık koyun bank havuz öpüşen domuzlar ve eyfel kulesi cıkıo ben hepsini aldımda eyfel kulesi kaldı
arkadaşlar siz tarlayı nasıl ekip topluyorsunuz .beni çok uğraştırıyoda hızlı ekip toplama diye bişey duydum o nasol birşey bilgi verirseniz çok memnun olurum
Eğer paran varsa Xp si çok olan ürünlerden al, ya da ribbonları tamamlamaya gayret göster o zaman atlıyorsun a.svaauuv 70mi :lepi:,süpermiş.Hızlı level atlamanın püf noktası nedir? benim 3-4 level arkamda olanlar sollayıp geçmiş beni yaa 49dayım şuan
waww çok güzel olmuş, sanırım köprü fikrini çalıcam iznin olursa tabii[/url][/IMG]![]()
işte benim farmım kızlar sabah baya ilgilendim ama boş yerler kaldı işlerim var onlarda ilerleyen saatlerde
i
kızlar bir de bir sorum var benim, başka arkadaşlarımın tarlalarına gittiğimde bakıyorum bazı arkadaşları notlar yazmış üzerine tıklanınca okunuyor..onlar nasıl yazılıyor çözemedim..?
köprüyü ve denizi küp şeklinde ; bales denilen şeylerden yapmış..şeyden sanırım,tarlan açılıca,sağ üstte ismin ne ise,benim mesela fatma's farm yazıyo
onun yanında,karalanmış yazı gibi bişi var,ona tıklayınca çoıkıyor
onu alıp,tarlana koyabiliyorsun
bir de bu köprü nasıl oluyor ya, bilmiyorumkismilehani şu ufak saman yığınları var
renkli renkli onlardan değilmi?