• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Benim de ne güzel tarlam vardı ama sevgilim facemi kapatınca gitti mafoldumben

arkadaşlar siz tarlayı nasıl ekip topluyorsunuz .beni çok uğraştırıyoda hızlı ekip toplama diye bişey duydum o nasol birşey bilgi verirseniz çok memnun olurum

hasat programı vardı cnm bende var bazı arkadaslarada gndermiştim ama artık buldugum link calısmıo yani programı yükledim ama nereden yükledigimi gösteremiorum

allaakkıımm akannehir bende oynuyorum ama bu tarlarıı görünce anlıyorumki benim fakir hane baya kötü durumda akannehir akannehir
nanca fakirim ben beyaa

hasat programı vardı cnm bende var bazı arkadaslarada gndermiştim ama artık buldugum link calısmıo yani programı yükledim ama nereden yükledigimi gösteremiorum

bu programdan bende ariyorum.. bazen zor oluyo tek tek hasat etmek tekrar ekip bicmekCADIARZU

canım bende istediklerinden yok ama agac gnderdim işine yarar umarım

bu programdan bende ariyorum.. bazen zor oluyo tek tek hasat etmek tekrar ekip bicmekCADIARZU

bende var kullanıyorum ama söledim ya linkinide vermiştim herkese ama şimdi o linkte yok bilmiyorumkismile

yada bilen başka bir arkadaş varsa çok sevinirimm

canım bende kullanıyorum ama buradan indirmedim o yuzden bilemiyorum ama sayfaya grince altta yazıo sanırım oradan indirebilrsin ilkinden

mrb gripin bu program nasıl kuruluyor anlatabilirmisin a.s.

şimdi önce programı indir 1.tablodakini indir ama.Sonra bilgisayarına kaydedip aç programı.Face adresini ve şifreni gir.O açıcak tarlanı.yanda sağda seed harvest ve help neighbour yazıyo hepsine tıkla. seedin karşındaki bölümden ne ekmek istiyorsan onu bulup tıkla.Sonra o kendi başlıyo yapmaya.
Umarım açıklayabilmişimdir

Back
X