• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
levelim 70 oldu çook şükür yarın sabah son ekinlerimi toplaaayıp tarlamı düzenliicem resmini koyarım

nacizane ciftligimm... kuzucuklarim böcüklerim benimkaydirigubbakcemile3
level 41 deyim, kocaeli plakasi oldu tamda ikinci memleketim..:)

farmm.jpg

evet sevgililer gününe özeldi bunlar.. güle güle kullan cnm güzelmis kaydirigubbakcemile2
belkide facemde varsin,adin ne ki

yok cnm buradan kimseyi eklemedim ben 60 küsür komşum var aklinialirimsmile

nacizane ciftligimm... kuzucuklarim böcüklerim benimkaydirigubbakcemile3
level 41 deyim, kocaeli plakasi oldu tamda ikinci memleketim..:)

farmm.jpg

woooow çok hoşmuş yawwww bandaa yumurtadan siyah ev cıktı daha yerleştirmedim

ben kardeşlerimin tarlalarınada bakıyorum devamlı ekip biçiyorum fv leriyle kendime myserty box gnderiyorum kaydirigubbakcemile3

evet ya eiffllerin neden birisi küçük dgeri buyuk

evet ya eiffllerin neden birisi küçük dgeri buyuk

sanırım büyük olan kendi biriktirdiklerimizle alınan, diğeri arkadaşlarının yayınladıklarıyla o an yakalayarak alınan olduğu içindir tahminim o yönde yani..

you_know
yumurtadan evlerde cikiyor artik.. bana 4 ev cikti, cok sansliyim galibaaklinialirimsmile

magnlina
canim büyük olani kendi aldigim eiffel turm,diger kücügünü iki arkadasimdan yürüttüm

yesilgosluMELEK
bidenem kardesimin oturumundan oyunu ilerletip mstery box yolladim kendime.. yerimseniben

bu aralar iyice dadandim oyuna, hatta bi ara kredi kartiyla fv alsak mi diye düsünüyoduk arkadasla
ama oyuna gelmemek lazim bide oyuna para mi yatiricam..
:olmaz:

Bu da benim linkim kızlar bende hediyo istiyoruumm,şimdiden teşekkürler
Login | Facebook

Ben şu ahırı bir türlü tamamlayamadım hep aynı malzemeler geliyor, bana horseshoe veya harness gönderir misiniz;

Login | Facebook

Eksiği olan varsa bende gönderirim a.s

Kızlar hediyelerinizi yolladım bende hediye istiyorum bu linkleri nasıl vericem bilmiyorumkismile

yesilgosluMELEK
bidenem kardesimin oturumundan oyunu ilerletip mstery box yolladim kendime.. yerimseniben

o nasıl oluyorrr bilmiyorumkismile

levelim 70 oldu çook şükür yarın sabah son ekinlerimi toplaaayıp tarlamı düzenliicem resmini koyarım

vaauuv 70mi :lepi:,süpermiş.Hızlı level atlamanın püf noktası nedir? benim 3-4 level arkamda olanlar sollayıp geçmiş beni yaa 49dayım şuan

allahım yaa mysery boxton bana bi b.. çıkmıyo. Habire inek ve tavuk,öööfff ne şanssızım.Millete ev bana tavuk:oklava:

Back
X