Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Slm kızlar ben bu oyunda yeniyim bilen arkadaşlara sorum olacak , at ahırı için horse stable aldım ve ahırı tamamlamak için sanırım çivi tahta vs den eklmek gerekiyo ben bunları kağıt paralarla alayım mı yoksa hediye olarak gelir mi bekleyeyim mi

canım arkadaslarına söyle hdiye olarak gndesinlr bosuna fv harcama toplamak kolay olmuyor

buda aşk köşem

buda çiftliğimden görüntüler:kedi:

valentine hediyelerini yılbaşındakii gibi açmıcak mıyız bilmiyorumkismile

Ben şu ahırı bir türlü tamamlayamadım hep aynı malzemeler geliyor, bana horseshoe veya harness gönderir misiniz;

Login | Facebook

Eksiği olan varsa bende gönderirim a.s

nal yolladim bende...

az önce mystery boxumdan lake (kücük nehir) cikti, coook sevindirik oldum ya süper
opuyorumnanaktan

banada 3 tane balon cıktı millet birini bulamıo zemuszemus gözüm doymuo hiç keşke gönderilde kocişe gnderirim kıskanıo kaydirigubbakcemile3

3 tane mi ohh ohh yalniz benim dedigim mystery gift degil cnm,
ondan cikanlar daha cok agac,fuel, tavuk ve dedigin gibi balon...boshayallersmile

16 fvle satilan mystery boxdan cikti benimki...

valentine hediyelerini yılbaşındakii gibi açmıcak mıyız bilmiyorumkismile

kutuyu tıkla look in de o zaman alacagın hediyeler acılmıs oluo içinde ayıcık koyun bank havuz öpüşen domuzlar ve eyfel kulesi cıkıo ben hepsini aldımda eyfel kulesi kaldı

hım anladım bana mysert boxdan su prenses arabası gibi bişi cıktı hani bal kabagı dönüşüodu ya arabaya öle bişi

evet sevgililer gününe özeldi bunlar.. güle güle kullan cnm güzelmis kaydirigubbakcemile2
belkide facemde varsin,adin ne ki