Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
evet gerekte yok bence traktör görevini bitirdim ben zaten yeni buıldıngler gelmiş kütüphane okul fln

kızlar bu 24x24 sadece farmville fan a üye olanlara açılıyomuş.olumunekankayizsmile.bende yeni katıldım bende 500.000 yada 60 fv yazıyo.boshayallersmile.ev alacaktım halbukialsanaalsanasmile ben şimdi oraya mı verecem paralarıboshayallersmileguclubacismile

evet verceksin cnm bende 3 tane evim var villada dahil su pencereleri ısıklı olan kar evinden alacaktım para biriktiriom ama mecbur oraya vercem büyütcem

nasıl olcek o kızlar yaw nasıl o fan culube üye olcez?

ya o paket (they of mystery) görevini nasıl tamamlıcaz ya onu tamalamak için yeterli fv m yokki
kedi görevi çıktı bide

24x24 yaptım tarlamı :))

bende villa hevesinden çok görevleri tamamlama hırsı var ya
villa aldım koydum çok gereksiz yer kaplıyo gibi geldi bana
sattım sonra :))))
ekip biçmek dahha keyifli tarlada villa görmekten :)

mystery box görevini tamamlamak için bas bas paraları leylaya yapcan kredi kartıyla fv alcan yoksa imkansızzzzz

mystery box görevini tamamlamak için bas bas paraları leylaya yapcan kredi kartıyla fv alcan yoksa imkansızzzzz

:roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar:
çok beklerler bi o görevim kalsın nolcek :1closedeyes:hepsi bitti :hulya:3 tanesinin mavi madalyası kaldı ama hiç şaşmam yeni bi görev daha gelir

haa bide şeyler çıktı
tüy kürek börtü böcek kolleksiyonu mu ne yapıyoz kafamçokkarıştı bi bu eksiktiklava:ne işe yarıycaksa kötükedihüso

onlar tamamlanınca xp ve coıns verecekmiş ama 200 fln öel cok deil bende bişi sandım ekip bicerken cıkıo gönderioz fln aman sacma :umursamaz:
bende görevleri tamamlamak için oynuorum kedi görevim hasat görevim fln bitti ama su mastery box canımı sıkıo 1 tane aldım 16 fv bosuna gitti içinden ne cıktı siyah kapı bilmiyorumkismile ay nasıl sinir oldum hangi akla hizmet verdiysem 16 fv yi mafoldumben

:))))))))
benimde bi o görev boş diğerleri bitti
napalım bekleyelim b
i kolaylık çıkar belki :)))

su yılbası hediyelerinden millete cıkmıs banada 1 tane cıkmıstı ama actım e görevde sonra geldi zaten

kedi görevi nasil yapiliyor ben cözemdim onu? yardimci olurmusunuz

kedilerin var mı varsa onları tras ettiginde topladıgında diyim yani görev ilerletmiş oluosun zaten

:1no2: kızlar ya ben oyunu oynamak istemiyorum artık tarlamı silmek istiyorum ama bir yandan da kıyamıyorum çok emek verdim 45. leveldeyim :1no2:

canım bi süre ekme bişi zaten agaclarınada hayvanlarınada bişi olmuo

kızlar benim komşuya ihtiyacım var bana özelden msj atarsanız eklerim face ye

Kizlar benim komsuya ihtiyacim var ama simdi ben komsu alirsam bunlar benim facedeki fotolarimi ozel bilgilerimi hep goruyolarmi?
Nyse ....Varmi benimle komsu olmak isteyen?ozelime yazssin lutfen...

Simdi kontrol ettim her turlu bilgiyi gizleyebiliyormusuz :))) yani komsum olabilirrr...

Son düzenleme:
canım gizliosun ama dısardan biri göremiyor profilindeki yani arkadasın olan herkes görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…