Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ben 24*24 alamıyorum mafoldumben
komsum çokk
anlamadım nıye alamıyom :gitme:

ben 24*24 alamıyorum mafoldumben
komsum çokk
anlamadım nıye alamıyom :gitme:

canım komşuyla alakalı değil o fan yada farmvile hayran olman lazımm açılması içinngamyoncuiremsu
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun çiftlik ahalisiiiiiopuyorumnanaktan

Benimde komşum var, Farmville'de hayranlığım var neden olmuyor ki boshayallersmile

yok bugün bir problem var ve açılmıyor.herşey tamam büyütemedim 24x24 bu arada kaç komşunuz var benim 32 yeterlimidir acaba?

k.k. biçok komşum var bana özelden yazabilirsin.... :enbuyukkk:

24*24 ü bende alamadım hala. ama 500000 coinsi biriktiremediğim için. ekiyorum biçiyorum yine de çok olmuyor yaf, üzüm ekiyorum bu aralar çok... daha karlı daha çok coins veren sebze öneriniz varsa beklerimmm.

24*24 ü bende alamadım hala. ama 500000 coinsi biriktiremediğim için. ekiyorum biçiyorum yine de çok olmuyor yaf, üzüm ekiyorum bu aralar çok... daha karlı daha çok coins veren sebze öneriniz varsa beklerimmm.

ben ayçiçeği ve 100 coins veren kabaklardan....bugün yeni bişey denedim levelimi artırmak için fasülye ekip hemen topladım ve birgün içinde 1 level arttım 30 idim 31 oldumkaydirigubbakcemile3

ben ayçiçeği ve 100 coins veren kabaklardan....bugün yeni bişey denedim levelimi artırmak için fasülye ekip hemen topladım ve birgün içinde 1 level arttım 30 idim 31 oldumkaydirigubbakcemile3

ama ekip hemen toplamak nasıl oluyor?o zaman tarlayı yeniden kurup ekip biçmek olmuyormu?daha çok para kaybettirmezmi bu? anlamadım ben? boshayallersmile
level arttıkça,bölüm atlamakta zorlaşıyormuş
tarlama şekil vereyim diyorum ama bir yandanda daha fazla biriktireyim diyorum
o yüzden öle duruyor şimdi sempatiksalakcinni

15 coinse fasülye ekiyorum,15 coinse tarla oluşturuyorum toplam 30 coins gidiyor, ama 3 xp kazanıyorum. diğer şekilde bunu kazanmak için en az bir gün beklemem gerekiyor bende beklememek için ekip biçiyorum.paraya ihtiyacım yok villa alsam ne almasam neyerimseniben

hımmm. ben de diyorum nasıl atlanıyo o leveller
komşuuuuuuuuu
taktik ver bana:)

aaaa doğru aslında,para varsa yeteri kadar level atlamak için daha kolay
ama 2liklerden ekmek gerekir sanırım onun için
oooo villamı,benim daha barakam bile yok kaydirigubbakcemile3

villada dahil 3 evim var 5 inek kulubesinide ekliiiiim zemuszemus yarında 800.000 olan o ısıkları yanan evden alcam bende 4 saatlik blueberries ekiodum onun sertifikasını alcam yarın ondan sonra kabak ekcem su yeni cıkanlardan bayanssulusmile karpuzun uzumun pirincin çileğin sertifasını aldım sabaha havucuda alcam akşamada blueberrıes alcam ve 24x24 şimdi bide foto ekliiiim görun

ya kızlar bu küçük çiçek öbeklerini nasıl ekiyosunuzbilmiyorumkismile

canım onları arkadaslarını yayınlamasından alabiliosun yada garden sheed al tarlana çiçek ekip biçtikçe onun içine buket doluo oradan alıp kullanıosun

canım onları arkadaslarını yayınlamasından alabiliosun yada garden sheed al tarlana çiçek ekip biçtikçe onun içine buket doluo oradan alıp kullanıosun

ay saol canım cevabın için ya, çözemediydim valla bu olayı.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

önemli deil cnm sormak istedigin bşi olursa sorabilirsin

kızlar bu son eklenen görev nedir ya
görevin resminde kız var :)

3 tane komşuya ihtiyacım var alanımı büyütemiyorum ekler misiniz beni((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…