ben 24*24 alamıyorum mafoldumben
komsum çokk
anlamadım nıye alamıyom :gitme:
Kizlar benim komsuya ihtiyacim var ama simdi ben komsu alirsam bunlar benim facedeki fotolarimi ozel bilgilerimi hep goruyolarmi?
Nyse ....Varmi benimle komsu olmak isteyen?ozelime yazssin lutfen...
Simdi kontrol ettim her turlu bilgiyi gizleyebiliyormusuz :))) yani komsum olabilirrr...
24*24 ü bende alamadım hala. ama 500000 coinsi biriktiremediğim için. ekiyorum biçiyorum yine de çok olmuyor yaf, üzüm ekiyorum bu aralar çok... daha karlı daha çok coins veren sebze öneriniz varsa beklerimmm.
ben ayçiçeği ve 100 coins veren kabaklardan....bugün yeni bişey denedim levelimi artırmak için fasülye ekip hemen topladım ve birgün içinde 1 level arttım 30 idim 31 oldumkaydirigubbakcemile3
ama ekip hemen toplamak nasıl oluyor?o zaman tarlayı yeniden kurup ekip biçmek olmuyormu?daha çok para kaybettirmezmi bu? anlamadım ben? boshayallersmile
level arttıkça,bölüm atlamakta zorlaşıyormuş
tarlama şekil vereyim diyorum ama bir yandanda daha fazla biriktireyim diyorum
o yüzden öle duruyor şimdi sempatiksalakcinni
15 coinse fasülye ekiyorum,15 coinse tarla oluşturuyorum toplam 30 coins gidiyor, ama 3 xp kazanıyorum. diğer şekilde bunu kazanmak için en az bir gün beklemem gerekiyor bende beklememek için ekip biçiyorum.paraya ihtiyacım yok villa alsam ne almasam neyerimseniben
15 coinse fasülye ekiyorum,15 coinse tarla oluşturuyorum toplam 30 coins gidiyor, ama 3 xp kazanıyorum. diğer şekilde bunu kazanmak için en az bir gün beklemem gerekiyor bende beklememek için ekip biçiyorum.paraya ihtiyacım yok villa alsam ne almasam neyerimseniben
canım onları arkadaslarını yayınlamasından alabiliosun yada garden sheed al tarlana çiçek ekip biçtikçe onun içine buket doluo oradan alıp kullanıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?