Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
üzeri kar kaplamayı mı soruosun cnm eger oysa artık olmuyor

birde şu görevleri anlamıyorum hep yabancı yazıyo anlamıyorum ee görevlerimi nasıl yapıcam
birde komşum az tarlamı büyütemiyorum :sinifsinif:

you_know süpersin canım ya bilgiler için çok tşkler yerimseniben bende chess gibi çiçek öbeklerine taktım birde şu balona, herkesde var bi ben denk getiremedim :1no2:

ya kızlar sabah benim süper kabak baktım yok, çok üzüldüm kaydirigubbakcemile3 black berries ekmek zorunda kaldım, sonra onları topladıktan sonra baktım gene gelmiş süper kabak, neden böyle oldum acep bilen var mıbilmiyorumkismile

bazen oyundan kaynaklanan sacmalıklar oluo bakım esnasında acarsanız
canım bende eklemiyorum tanımadıklarımı zaten 56 tane komsum var gerek yok yani
balon banada bugun cıktı mystery giftlerden tesadüf oluo yani

size bedava bi akıl farkettiyseniz farmville açılırken samanlardan şekiller desenler falan çıkıyo işte o salaklıktan yapılmış bişey değil bol bol 100 altına sarı saman alsın parası olanlar ve tabi vakti 5 xp veriyo para gider ama paranızla xp satınalmış olursunuz sonra isterseniz satabilirsiniz düşük fiyatlı ama tabi burda önemli olan paradan çok level atlamak..

Benim de 10 fv param buhar oldu noldu anlayamadım nereye gitti, samanlığı genişletmek parayla mı acaba ondan mı gidiyor ona tıklamıştım en son baktım 10 fv olmuş koca bir sıfır

bende 37.leveldeyim =) ekilebilen tüm tohumlar açıldı.en çok xp yi bezelye werio,1 günde olup 3 xp werio.en çok para kazancıda üzümden oluo =) bi çok ribbonu aldım şuan yıldızları we koleksiyonları tamamlamaya çalışıyorum =) bağımlısı oldum oyunun. son büyütme olan 24x24 büyütmeyide almak üzereyim =)

Benim de 10 fv param buhar oldu noldu anlayamadım nereye gitti, samanlığı genişletmek parayla mı acaba ondan mı gidiyor ona tıklamıştım en son baktım 10 fv olmuş koca bir sıfır

ondan para gitmiyor cnm ama bugunlerde bi acık varmıs arkadasların fv lerini calabiliolarmıs yada sorun oluo bazen silinio sonra cıkıo olabilir

ondan para gitmiyor cnm ama bugunlerde bi acık varmıs arkadasların fv lerini calabiliolarmıs yada sorun oluo bazen silinio sonra cıkıo olabilir

Allah Allah iyi valla bunda da yolunu bulmuşlar!... sinir oldum gerçekten...

İlla Fv leri para ile satın almaya da zorluyor olabilirler, taktik kanımca bilmiyorumkismile

Level 40 a geldim bu arada sositososito

benimde 1o fv uçtu gitti mafoldumben

arkadaşın biri var level 70 de. tarlasında parseller üstüste binmiş vaziyette.....
ben level 34 deyim. 24x24 için ne gerekiyor bilen var mı. param 600 bin.

24x24 için farmvilleye hayran olacaksın ve 500000coıns gerekio

:) evet barınağı genişletmek için yanlışlıkla kullanmışsındır ona gidiyor fvler çünkü sempatiksalakcinni

Bugün 2 level birden atladım ama dimemm işte nasıl yaptım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ay kızlar bende bütün gündür süper kabak yok ya, sizde var mıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…