Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
canım butun evler deil sadece barınak olanlar tamir edilio aslında kapasite yükseltiosun yani içine attıgın giftler mesela 2 tane saklayabiliosan 14 e cıkıo arkadasların yardımıyla tabi
eger barınagın varsa toll shed de olabilir sag tıkla expand yazıo ona tıklayınca gerisini yaparsın sayfanda yayınlayacaksn

hımmm anladım teşekkürler opuyorumnanaktan

arkadaşlar komşuya ihtiyacım var.
özelden isim yazrsanız eklerim .

hüüüüüüüü kimse benlen komşu olmak istemiyomu ???????? mafoldumben

arkadaşlar bu kedi görevi ne ben anlayamadım...bilmiyorumkismile

canım kedi görevi hani renkli beyaz siyah gri kediler varya onları brushlamak yani üzerinde damla oluyor ya pembe toplamak diyim yani

selam kızlar üstüste tarla ekmiş bi arkadaşım yasakmı o hile mi sayılıyo ayrıca nasıl yapılıyo bilen varmı

yasak cnm oyundn banlanabilirsin hesabın kapatılır

kizlar bende cok fazla sayida tavuk var napicam bilemiyorum. bir tane kümesim var fakat 2. kümese almama izin yok limit 1 diyor da ben bu kadar tavugu ne yapicam.

ay şimdi bide koleksiyonmu yapacaz.sıkmaya başladı bu oyun akannehirakannehirakannehir

yapılmıyor artık yazmıslar bende yapcaktımda

bir süredir bende oynuyorum bayağ alışkanlık yaptı fakat bahçemi büyütmek için komşuya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…