• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar bende bu oyunun hastası oldum ama komşuya ihtiyacım varzemuszemus komşu olmak isteyenler özelden adreslerini yazabilirmi bayanssulusmile

kıslar işyerinde facebook engellendi, nasıl girebilirim eyvahedigeldismile

giremezsinnn canım filtre koymuslardır ama farmville.com dan dene bi
bu arada 24x24 acılmıs 55 fv akannehir

oha 55 fv miohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

herkeste farklı benim bi arkadasımda 1000000 coınse acılmıs eşimde 35 fv kuzenimde 25 fv arkadasımda 55 fv bendede acılmamıs daha

Uff ıyıce uyuzluk yapıyolarr bazılarında acılmıs bazılarında acılmamıss .

Selam kızlar..
Ben de farmville hastasıyım. Ama bir sorunum var. ılk başladığımda komşu isteği gönderdiklerim sanırım hala kabul etmemişler.. Ama o kadar çok ki.. Tekrar komşuluk isteği göndermem mümkün değil mi yaa.. Komşumu 50 ye tamamlamam lazım. 10 arkadaşa ihtiyacım var :((

artık arkadas olmayanlar birbirine hediye gönderemiyor o acık kapandı

mystery boxslardan bana bugun ilk kutudan 1fv para çıktı diğerleri aynı ağaçtaki gibi uyduruk şeyler.inek,ağaç,tavuk v.s vs. başka arkadaşada 20 xp çıktı geri kalanlar uyduruk .bir arkadaşada farmvılla balonu cıktıııı

herkeste farklı benim bi arkadasımda 1000000 coınse acılmıs eşimde 35 fv kuzenimde 25 fv arkadasımda 55 fv bendede acılmamıs daha
Açılması için farmville sayfasına hayran olman gerek. Bende de kapalıydı, hayran oldum açıldı kaydirigubbakcemile2 Benden de 500,000coins istedi.

oldum bugun 500000 coınse acıldı büyüttüm bile evet ya mastery giftlerden 1 fv cıktı işe yarar bide 1000 coıns geri kalanı at inek fln ben hayvanlarımı satıom hayvan cıkıo ya bide topiary çıktı fil keci fln

yeni bir traktör cinsi eklemişler. 9 kare için ama almak için sanırım mafia wars oyununda level 10 istiyor. ne alaka yani, . iyice saçmaladılar bence. o oyuna da bağımlı yapmak istiyorlar galiba

Back
X