Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Arkadaşlar ben şu yumurta yayınlama işini bir türlü beceremiyorum.
Bilen varsa lütfen ban açıklayabilir mi?,
Daha bir tane yayınlanmış yumurta yok sayfamda....

canım kümesini topladıgında eger yumurta varsa kendiliğinden çıkar yumurta resmi sende yayınlaya tıklarsan yayınlanır arkadaşlarının kümeslerinide yemledikten sonra aynı sekilde çıkar her zaman cıkar die bişi yok ama bazen cıkmayabilir

öncelikle
çiftligindeki kümesini satıcaksın
çünkü bir kümes hakkın varya
daha sonra sen her arkadaşlarının yayınladıgı yumurtaya tıkladıgında sana kümes verecek
sonrada ister gift kutunda biriktir
ister çiftlige koy sat
her çiftlige koydugun kümes için
sende bir yumurta yayınlarsın
sonra geri kümesi sat ki yni yumurtalara tıkladıgında kümes çıksın
eger çiftliginde kümes varsa tavuk çıkar
oke
anlamadıgın yeri sorabilirsin olumunekankayizsmile

Ben yumurtalarını nasıl çıkarttığımı yazdım bugün fesyte aynı kombinasyonları dene çıkar bugün 10 tane yayınladım altın yumurta yarında kısmetse sabah bekle benizemuszemus

of ya dolu iş tavukları cıkar damlalı tavugu koy bekle cıksın fln ben hiç kasmıyorum valla bekliorum hergun altın yumurtamı yayınlıorum

oyunda yenilikler var yine barınaklarla ilgili

nedir ya bu kafes içinde barınak yayınlamışlar ?? bilen varmı kapasitesi artıyo dediler ama anlamadım bişi

coıns gidio galiba bende tam anlamadım ama onarmak gibi bişi anladım ben

Uf habire yeni görevler çıkıyor yaa iyice zorlaştırıyorlar.Bakıyorlar milllet habire level atlıyor en iyisi biz bu 24 *24 lük tarlayı almalarını zorlaştıralım üstelikk hedıye kutulu görevi mosterx da zorlastıralım
alsanaalsanasmile

Tabi pamuk eller cebe para yatırıın alın ribbonları demek oluyor bu maxboıs paketi alsanaalsanasmile şimdi bir ifade koyardım ama yok alsanaalsanasmile

28 fv param vardı eşimin gazına geldim mastery box aldım kapı cıktı içinden nasıl sinir oldum 16 fv m gitti amacım görevleri tamamlamaktı ama yok artık vazgectm

bilgi için teşekkürler, yalnız ben dediğin gibi yaptım, sayfamda yumurta yayınlanıyor, fakat madalyondaki görevde ilerleme olmuyor. acaba yanlış mı yapıyorum.

yanlışlıkla tombul incir ağacımı sattım yenisinide alamıyorum ne hediye yollamada var ne marketlerde geri gelmesi için bir şey yapamam değil mi of en sevdiğim ağacımdı eyvahedigeldismile

yapamazsın ama var die biliorum ben giftlerde olması lazım

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Son düzenleme:
ingilizce canım ama facede farmville türkiye yaz gruba üye ol bütün hersey türkçe olarak var orada

selamm :) gift yollamanın kolay yolu varmı kıslar herkesetek tek değilde toptan yollanabiliyormu
umurtayı ilk ben almama rağmen niee hep tavuk çıkıyor aklinialirimsmile

bu zamana kadar defalarca yumurta aldım sadece 3 defa değişik şeyler cıktı genellikle hep tavuk çıkıyor
giftte bildigim kadarıyla 30 kişiye gönderebiliosun yanlış bilio olabilirm ama tek tek galiba

arkadaslar farmville i actiginizda yukarda play varya onun yaninda free gifts var onu tiklayin ordan gift secin ve ilerlediginizde arkadas listeniz cikicak ordan en fazla 30 kisiye olmak sartiyla toptan gift yollayabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…