Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
sonucta tek tek secioruz arkadasları dimi canım

evet canim listeden kimlere yollamak istiyorsan tek tek seciyorsun listen olustukdan sonra yolluyorsun

teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktanüşenmeden saatlerimi almadan hediye yolluycam artıkkaydirigubbakcemile3

arkadaslar barn ne yaa biri anlata bilirmi?

canım barn barınak demek buıldınge gir orada var çiftliginde satmak istemedigin seyleri onun içine atabiliosun önceden limiti en az 2 idi toll shetlerin şimdi 14 e kadar yükseltebiliosun ben yükselttim yarında villa alınca kalan herseyi onun içine atcam daha sonra cıkarıp kullanıırm

cokkkk tesekkurler canlarim yardiminiz icinŞenizikinize de tesekkurleropuyorumnanaktan

kızlar ahıra inek boğa karışık koydum.süresi dolu yani tepesinde laması yndı.gittim tıkladım.buzağı vardı leyleğin ağzında.ama nereye gitti o bulamadım.hediye kutumda yok.nereye gitti o bileniniz varmı

onu sen yayınlıyosun komşuların alıyo canım..
onlar yayınladıklarında da sen alabilirsin...
:hulya:

kızlar hani tarlayı hasat ederken altın büyük bir para çıkıyor ya bazen, onu yakalamak mı gerekiyor?

yok canım yakalamasanda 100 coıns veriomus

komşi lazım kızlar komşii.
benle komşi olmak istyen varmı?8 kişi lazım.özelden isimlerinizi yazarsanız eklerim.öpüldünüz.

Ana sayfanızda yayınlanan yumurta resimlerinin sağ altındaki yazıya tıklayın.Tavuk hediye geliyor.
Ha bide hatırlamışken yeniyılda gelen küçük bi ağaç vardı.Hediyeler geldikçe doldu.Eğer 100'e tamamlamadıysanız üstüne tıklayıp ilk yazan look la baslayan yazıya tıklayın ağaçtaki hediyeler geliyor.

kıslar şu ev tamir ediliyo galiba nassı oluyo o iş bi anlatsanız ya bakemmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…