• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ohh öyleyse çok sevindim hileciler düşünsün orasını :))

yeni görevler giftler gelmiş 12 saatlik çiçek yeni ağaç gelmiş inekle ilgili bişiler gelmiş ama hepsi fv ile alınıo
arkadaslarınız tavuklarını yemliceksiniz görevde bu

canım ben o yemi anlamadım yaa
nasıl olcak ohaoldumsmile

hani arkadaslarına girip gübreliosun ya artık gubreden sonra yem görünüo köşede onuda kümesin üzerine gelip tıklıosun yemlemiş oluosun

ürünler çürümüo kızlar korkmayın hile yapanların üst üste tarla ekenlerin fln hesapları kapatılıomus böyle bişi yapmadıysanız korkmayın

guclubacismile guclubacismile ben hile yapmadım ama yinede merak ettim sen nerden duydun you :))))

Yav banlanma filan yok, beta oyunda ban zor iş.

Çarşamba ve cuma günleri oyuna yenilikler geliyor ve büyük bir çoğunluk giremiyor bana hiç olmamıştı ama bugün bende giremiyorum. Çünkü oyun kurucular server server bakım yapıyorlar. Ve benim serverime denk geldi bugün bakım.

Tarlası açılmayanlar sadece bekleyecekler ayrıca ekinler çürümeyecek server saatlerimizi durduyorlar bakım yaparken.

Bilginize:)

yeni görevler giftler gelmiş 12 saatlik çiçek yeni ağaç gelmiş inekle ilgili bişiler gelmiş ama hepsi fv ile alınıo
arkadaslarınız tavuklarını yemliceksiniz görevde bu

Tavuk kümeslerini yemlemek görev değil. Komşu kümes yada kendi kümesinizden yumurta çıkartmak görevi. Komşularıda yemleyerek daha çok yumurta çıkartma şansınız olacak ve ribbon kolay bitecek.

Çit görevi en kolayı buarada toplamda 250 çit gerekiyor sabah 10 dakikada bitirmiştim ama şimdi girip onları satamıyorum bakım bitmeden :(

bende giremiyorum...komşu olmak isteyen varsa bana özelden ulaşabilirsiniz...

banlanma yok demişsinde 3 arkadasım hile yaptıkları için hesabı kapandı yemlemedde görev sayılıo yumurta acısından yemlemede yapmak zorundasın tamamlanmak için

Arkadaşlarınız snyc hatası alıyor olabilir mi, aldıkları hatayı söylerseniz yardımcı olurum.

Göreve gelince o şekile düşünürseniz görevin bir parçası tabi ki ama sadece kendi kümesinizden günde 5-6 tane yumurta çıkartsanız gerek kalmaz.

zaten su anda tavuk yemleme sorunlu kilitlenio yemleyince düzelsin artık ya
yok canım snyc hatası deil oyuna en bastan basladılar

yaww o çit görevi ne saçma sapan bi görev yaaa
aldım sattım hepsini pehhh
oyun sıkmaya başladı artık
adamalar görev ekleyip duruyo sinir oldum beaaa

pisler yaaa bir sürü hedıyem boşa gıttı tıklayım dedım bır kac tanesıne hedıye kutuma gelmemıss uyuzlar ya alsanaalsanasmile

çit görevini bitireyim diyene kadar canım cıktı yer kalmadı koyacak sıkıs sıkıs offff neyse bitti şükür

bu artan görevler gerçekten de baydı yani. nereye kadar gidecek böyle. 24 lük tarlayı alan oldu mu sizden. ne zaman alınıyor acaba.bi de benim de kabul ettiğim hediyeler kutuma gelmemiş. bir problem var sanırım.

Son düzenleme:
24 lüğü bende alamadım daha 34 deyim ama acılmadı eşim 43 de ondada acılmadı galiba görevler cıkıyor ama zor deil meyve ekip biçme çıktı sebze fln traktör görevi kolay zaten giftlere benzinde eklendi zaten hediye kutularından cıkmıstı cok devamlı benzin biriktirirsen sorun olmuo meyve görevimi tamamladım ben cunku gun içinde 4 saatlik ekiorum gecede 12 saatlik havuc ekiorum
pirincin karpuzun çileğin sertifikasını aldım uzmanım artıkım:kedi:

24x24 tarla henüz açık değil oyun kurucular ne zaman açarsa ozaman alma şartlarını göreceğiz.

Back
X