Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
sarı dimi valla bende bilmiyorum arada cıkıo o dusunce para sesi gelio ama parada artmıo bilen varsa sölesin yaww

Para artıyor ama görmek çok zor
Çünkü o çıktığı anda coinsi atıyor hemen
Yani aynı anda coins oranını yakalamak lazım

Tarlayı sürerken çıkıyor
Şeklide yumurta değil demir para yani coins
100 coins kazandırıyor

hım tesekkür ederim canım tam o an bakıyorum ama paranın arttıgını göremiorum demekki hemen artıo

arkadaslar beyaz kedim oldu doluuu
bide free gifts de benzin cıktı göndereiliosunuz

kızlar bugun yada yarın yeni hediyeler gelebilir çünkü ağaçlarımız bugun kaybolacak die biliorum

arkadaslar komsu olmak isterseniz özelden mesaj atin görüselim lütfen.

yeni görevler giftler gelmiş 12 saatlik çiçek yeni ağaç gelmiş inekle ilgili bişiler gelmiş ama hepsi fv ile alınıo
arkadaslarınız tavuklarını yemliceksiniz görevde bu

ya arkadaşlar ben faceden farmvilleye giremiyorum açılmıyo oyun ama oğlum ve eşiminki açılıyo hesabım felan engellenmiş olabilirmi acaba bilgisi olan varmı

kızlarr 1 saattir uğraşıyorum değil oyuna faceye girmiyo farmville.comdanda girilmiyo sanırım çok yoğun

gitti peaslarımmm gittiii gittiii gittiiiiii ohaoldumsmile

kISLAR EKİNLER ÇÜRÜMEYECEK GÜNCELLEMEDEN DOLAYI GİRİLMİYO.Bende öğlenden beri gremıyordum akşam girdi ancak yarım saat sürdü..Beklemek gerekiyor sinir oldum öğlenden beri valla

ürünler çürümüo kızlar korkmayın hile yapanların üst üste tarla ekenlerin fln hesapları kapatılıomus böyle bişi yapmadıysanız korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…