yerimseniben
sultani arkadaşım linkini göndermemişsin nasıl göndericez hediye paketini
linkimi nasıl göndericem bilmiyorum ama sizinle arkadaşız facede
Login | Facebook
kızlar hediye paketi
kızlar penguen cıkmıs alan varmı markette deil ama kacınca yakalıosunuz
canım onları sen alamıosun yayınlıosun arkadasların alıo
ama sende ana sayfada cıkanlara adopt yazan yere tıklayarak alabilrisin
arkadaşlar farmville fun giftsle gönderilen hediyeleri kabul ettikten sonra nasıl çiftliğe koyuyoruz bilen varmı? Bana eşek,altın tavuk bisürü şey geliyo ama çiftliğe koyamıyorum
evet a.s bende alamıyorum yardım kızlarrr...:enbuyukkk:
Size gelenlerin gift kutusunda olması lazım, Yani mavi kutuda.Orda yok mu?yokmu bize yardım edecek huhuuu dostlar :teselli:
arkadaşım farm gift den gönderilen hediyeler sahte onları alamıyosunuz burda bi kaç kere yazmıştım sanırım görmediniz tamamen arkadaş listenizi ele geçirmek amaçlı yapılan uygulamalar ..size gönderilen giftler ana sayfada sağ üst köşede istekler bölümüne gelirve başında sarı mısır işareti vardır ana sayfada ancak kayıp hayvan yayılanır onunda başında sarı mısır işareti varyokmu bize yardım edecek huhuuu dostlar :teselli:
Farm sapıtmış arkadaşlar..Son 2 görev eklenmiş, biri neyse de, diğeri çok kazık..Tarlayı bilmem kaç kere traktör ile sürmemiz gerek.Ama biliyorsunuz ki benzin hemen bitiyor ve bu benzin 3 fv karşılığında alınabiliyor..Yani 3 level atlıcaz, benzin alcaz tarla sürcez (ki tümünü 1 benzinle süremiyorsunuz) sonra bir daha 3 level atla, benzin al, çok sinirlendim ya kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?