Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Login | Facebook kızlar hediye paketi az kaldı

kızlar penguen cıkmıs alan varmı markette deil ama kacınca yakalıosunuz

kızlar boğa falan nasıl alınıyo ara sıra ekrana çıkıyo help bull diyorum ama hiiç bişey olmuyo ne yapmak lazım

bende yayınlayanda yok yaw ama arkadaslarımda var

canım onları sen alamıosun yayınlıosun arkadasların alıo
ama sende ana sayfada cıkanlara adopt yazan yere tıklayarak alabilrisin

canım onları sen alamıosun yayınlıosun arkadasların alıo
ama sende ana sayfada cıkanlara adopt yazan yere tıklayarak alabilrisin

hmmm hiç denk gelmedim canım help bull deyince bende alınıyo sandım sağol bakalım bulurum belki ilerde kaydirigubbakcemile3

Farm sapıtmış arkadaşlar..Son 2 görev eklenmiş, biri neyse de, diğeri çok kazık..Tarlayı bilmem kaç kere traktör ile sürmemiz gerek.Ama biliyorsunuz ki benzin hemen bitiyor ve bu benzin 3 fv karşılığında alınabiliyor..Yani 3 level atlıcaz, benzin alcaz tarla sürcez (ki tümünü 1 benzinle süremiyorsunuz) sonra bir daha 3 level atla, benzin al, çok sinirlendim ya kötükedihüso

bugece 12 den itibaren hediye gönderme işi kalkıyormuş kızlar..son hediyelerinizi hakkınız varsa yollayın arkadaşlar.farmville türkiye sayfasında üyeler yazmışlar.inş yanlıştır..

yokmu bize yardım edecek huhuuu dostlar :teselli:
arkadaşım farm gift den gönderilen hediyeler sahte onları alamıyosunuz burda bi kaç kere yazmıştım sanırım görmediniz tamamen arkadaş listenizi ele geçirmek amaçlı yapılan uygulamalar ..size gönderilen giftler ana sayfada sağ üst köşede istekler bölümüne gelirve başında sarı mısır işareti vardır ana sayfada ancak kayıp hayvan yayılanır onunda başında sarı mısır işareti var

benzin 1 gün sonra kendi kendini dolduruyor ayrıca yayınlanan yumurtalarda da 1depo 20 depo benzin çıkabiliyor yani fv harcamadan benzin kullanabilirsin

arkadaşlar gördüğüm linklere hediyeleri gönderdim.

yeğenime hediye gönderenlerede çok çok teşekkür ederim.çok mutlu oldu.ama hala eksiğimiz var.gönderebilirseniz sevinirim.

h ttp://apps.facebook.com/onthefarm/gifts.php?ref=neighborBar&giftRecipient=623812224

(linkteki boşluğu silemeniz gerekecek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…