• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arkadaşlar farmville fun giftsle gönderilen hediyeleri kabul ettikten sonra nasıl çiftliğe koyuyoruz bilen varmı? Bana eşek,altın tavuk bisürü şey geliyo ama çiftliğe koyamıyorum

banada komşu olun lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnn
özelime yazın arkadaşlar yaaaa
çiftliğim küçücükkkk
komşum yok
büyüyemiyorummmm

bu fakir çiftciye bir kommşuuuuuuu
20 de olurr he heee

HUHUUU tüm komşularım hepinizden inek istiyorum lütfennnn :)
40 ineğe ihtiyacım varrr

herkese merhaba

yeğenim için hediye gönderebilirmisiniz lütfen.yarın açılacak hediyeler ama benim hiç yok diye çok üzülüyor.senağlama

mesaj sayım az olduğu için link veremiyorum.kopyalayarak yapasanız çok sevinirim.herkese çok teşekkürleropuyorumnanaktan

h ttp://apps.facebook.com/onthefarm/gifts.php?ref=neighborBar&giftRecipient=623812224[

(linkteki boşluğu kaldırmanız gerekecek)

herkese merhaba

yeğenim için hediye gönderebilirmisiniz lütfen.yarın açılacak hediyeler ama benim hiç yok diye çok üzülüyor.senağlama

mesaj sayım az olduğu için link veremiyorum.kopyalayarak yapasanız çok sevinirim.herkese çok teşekkürleropuyorumnanaktan

h ttp://apps.facebook.com/onthefarm/gifts.php?ref=neighborBar&giftRecipient=623812224[

egemiz gift yollama hakkım bitmiş akşama yollarım oğlumunkinden bi deniyim bakalım
bu arada linkinide düzeltiim benden alıntı yaparak yayılayabilirsin

arkadaşlar egemizin linki :

Login | Facebook

selam kızlar vayvayvay burası süpermiş daha sık uğramalıyım neler öğrenicem valla:dance:

Geldimmm tavuk tüyosunu öğreniyim ..balım pink'm buralardaymış..

ya ben otomatik hasat programını kurdum diye traktörümü sattım of he tekrarmı alcam şimdi dieride sebze uzmanı baktım yaw

herkese merhaba

yeğenim için hediye gönderebilirmisiniz lütfen.yarın açılacak hediyeler ama benim hiç yok diye çok üzülüyor.

mesaj sayım az olduğu için link veremiyorum.kopyalayarak yapasanız çok sevinirim.herkese çok teşekkürler

kahve delisi arkadaşım çok teşekkür ederim.linki alıntı yaparak gönderemiyorum.hata verdi yine

Back
X