bu oyun facebook dışında başka nerden oynanabilir?
facebookum yok ve de facebooka karşıyım da
Farmville.com dan oynanıyor ama yine de facebook hesabının olması şart, oyun çok sarıyor, sırf oynayabilmek için facebook tan fake bir hesap açabilirsin
googledan arattım bi site buldum ordan oynadım ama pek tadı yoktu.
ama yine da bayağı sardı bırakamadımkaydirigubbakcemile3
dediğin gibi fake mi yapsam acepCADIARZU
Sen öyle yap bence, bir sürü de komşu edinirsin geçinir gidersin :dance: sengözlerimebaksanab
hediye gnderimi deil hediye paketi gönderimi kalkıo bu gece yarın acılacak kutular acaba gece bakabilirmiyiz ya ben sabah erkenden vınnn yurtdısına gidiom bakamam yoksa yaw
hediye gnderimi deil hediye paketi gönderimi kalkıo bu gece yarın acılacak kutular acaba gece bakabilirmiyiz ya ben sabah erkenden vınnn yurtdısına gidiom bakamam yoksa yaw
Arkadaşlar farmvillede gübreleme için birbirimizin linklerinin yer aldığı bir liste oluştursak o listeye hergün girip gübreleme yapabiliriz.
arkadaşım farm gift den gönderilen hediyeler sahte onları alamıyosunuz burda bi kaç kere yazmıştım sanırım görmediniz tamamen arkadaş listenizi ele geçirmek amaçlı yapılan uygulamalar ..size gönderilen giftler ana sayfada sağ üst köşede istekler bölümüne gelirve başında sarı mısır işareti vardır ana sayfada ancak kayıp hayvan yayılanır onunda başında sarı mısır işareti var
benzin 1 gün sonra kendi kendini dolduruyor ayrıca yayınlanan yumurtalarda da 1depo 20 depo benzin çıkabiliyor yani fv harcamadan benzin kullanabilirsin
bm oyundaki iki yeni görev : sebze hasat etmek ve traktörle tarla sürmek :)
ya sebze hasatı zaten yokmuydu yaw
-tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
bide
traktörle plow yapcez yani CADIARZU
tucemmmmm ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?