Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bu oyun facebook dışında başka nerden oynanabilir?
facebookum yok ve de facebooka karşıyım da

bu oyun facebook dışında başka nerden oynanabilir?
facebookum yok ve de facebooka karşıyım da

Farmville.com dan oynanıyor ama yine de facebook hesabının olması şart, oyun çok sarıyor, sırf oynayabilmek için facebook tan fake bir hesap açabilirsin

Farmville.com dan oynanıyor ama yine de facebook hesabının olması şart, oyun çok sarıyor, sırf oynayabilmek için facebook tan fake bir hesap açabilirsin

googledan arattım bi site buldum ordan oynadım ama pek tadı yoktu.
ama yine da bayağı sardı bırakamadımkaydirigubbakcemile3
dediğin gibi fake mi yapsam acepCADIARZU

googledan arattım bi site buldum ordan oynadım ama pek tadı yoktu.
ama yine da bayağı sardı bırakamadımkaydirigubbakcemile3
dediğin gibi fake mi yapsam acepCADIARZU

Sen öyle yap bence, bir sürü de komşu edinirsin geçinir gidersin :dance: sengözlerimebaksanab

hediye gnderimi deil hediye paketi gönderimi kalkıo bu gece yarın acılacak kutular acaba gece bakabilirmiyiz ya ben sabah erkenden vınnn yurtdısına gidiom bakamam yoksa yaw

hediye gnderimi deil hediye paketi gönderimi kalkıo bu gece yarın acılacak kutular acaba gece bakabilirmiyiz ya ben sabah erkenden vınnn yurtdısına gidiom bakamam yoksa yaw

evet canım bu gece 12 den sonra açılacağını söylüyorlar beklicez bakalım bana sabah açılır gibi geliyor amaann canım uçağını ertle gitsin :dance:

ya eşim burda kalcak ona diyorum bahcemi elleme sakın dokunma olanları topla yeter karpuz ektim 4 gunluk gelince toplıcam

ayrıca arkadasın biri googleden tarattım oynadım fln demiş ama face hesabın olmadan asla oynanmayan bir oyun farmville.com dan bile face hesabınla giriosun ve baktım oynadım demişsin o kadar giriyim oynayım cıkayım denen bir oyun deil süreli sen karıstımıs olmayasınkaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar farmvillede gübreleme için birbirimizin linklerinin yer aldığı bir liste oluştursak o listeye hergün girip gübreleme yapabiliriz.

Son düzenleme:
yaa kızlar gübreleme görevinden sonra iki görev daha eklenmiş yeni gördüm :)
onlar ne ? biri bana tercüme edebilirmi :))))))))

Bu akşammı bitiyor
Ama yarın olması gerekmezmi 24.12 yazıyordu
Benim daha eksiğim var yaaa

6 saat 25 dk'da doluyor sanırım.

bm oyundaki iki yeni görev : sebze hasat etmek ve traktörle tarla sürmek :)

ya sebze hasatı zaten yokmuydu yaw
-tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
bide
traktörle plow yapcez yani CADIARZU

ya sebze hasatı zaten yokmuydu yaw
-tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
bide
traktörle plow yapcez yani CADIARZU

crop (ekin) hasatı vardı; şimdi ayrı ayrı hem çiçek hem de sebze hasatı var :) aynen canım, traktörle plow kaydirigubbakcemile2

Bütün paketleri açtım amann biliyodumm uyduruk uyduruk şeyler çıkacağını içinden :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…