Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bol bol benzin çıktı :)))
bi sürü inek ,kedi,yawru buzağ,kuzu,yılbaşı süsleri,
iki tanede hediye paketi içinden yılbaşı ağacı çıktı

yaşasın hediye paketlerimin içinden bi sürü benzin çıktııııı hihoyyyt
en çokta dans eden kardan kadını sevdim :asigim: :dance: sositososito

hediye paketinin süresi bitti artık,ağaca koyulmuyo. Boşuna göndermeyin kızlar. Ancak 5 altına satılıyo o kadar

aaa pardon yaa oluyomuş.Ben yapamamıştım bu yüzden bir sürü hediyemi sattımmm:sinifsinif: ayyy yaa gönderin banada kızlar lütfen

hediye almaktan keyif alan ben tiksindim paketlerden inek tavuk ve saçma sapan şeyler bi tanecik düzgün hediye alamadım

al bendende okadar öff hep aynı şeyler,yılbaşı ağacı topu,inek ve benzin almaktan gına geldi valla.Hiç ilginç bişey çıkmadaı bana.Şansa bak

bana hediye paketinden bişey çıkması.ne kızak nede ev.ne bahsız insanım..:delphin:

kızlarrrr kızak ve ev gibi değişik hediyelerin nereden çıktığını keşfettik
hani başkalarının profillerine girdiğimizde farmville ile ilgili şeylere tıklayıp bonus kazanıyoruzya ,işte orada ağaç olanları mutlaka tıklayın.ondan çıkıyor kızak ev.eşime kızak çıktı ev çıktı...

Komşularımın paketlerinden belkide 100 tane açtımm hepsii uyduruk şeyler çıktıı deli olcam artıkkkkkkkkkkkkk akannehir

eşime yeşil şato ve pasta ev den çıktı.:1shok:
bana sadece pasta ev çıktıkafamçokkarıştı
oğluma iki tane pasta ev ve buzlu göl ve kızak çıktı.:1shok::1shok::1shok:kızakla pasta evin teki tıkladığım çam ağaçlarından gelen iki tane mastery box tan çıktılar.
ben belki 150-200 tane paket açmışımdır ama bana doğru düzgün bişi çıkmadı.:çok üzgünüm:

Ben o special hediyeleri hiç kaçırmıyorum ama hep uyduruk şeyler çıkıyor, hep aynı şeyler

Bir şey soracağım,evlerin samanlıkların çatısına kar yağdırılıyormuş, bu nasıl oluyor? belli bir levele mi gelmek gerekiyor? :uhm:

evet belli levele gelince dekorasyon bölümünü açın.hani satın aldığımız ekinler falan varya.işte orada renkli ampul var o kar yağdırıyor

Komşularımın paketlerinden belkide 100 tane açtımm hepsii uyduruk şeyler çıktıı deli olcam artıkkkkkkkkkkkkk akannehir

hehe şans işte.banada bi halt çıkmadı.habire tavuk ,kedi.kestirecekler bana kedileri tövbe tövbeeeeeeee.satacam hepsini zaten.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…