Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
gnderdim canım ama direk programın linki deil o sayfanın programın linkinde hata verio ondan sayfanın link attım

Programı yükledim şimdi . r -s-h tuşlarını anladımda :) r ye basınca fae imleci ekranda kendi kendine haret etmeye başladı durmak bilmedi bende s ile durdurdum kaydirigubbakcemile3 anlamadım bişi

Programı yükledim şimdi . r -s-h tuşlarını anladımda :) r ye basınca fae imleci ekranda kendi kendine haret etmeye başladı durmak bilmedi bende s ile durdurdum kaydirigubbakcemile3 anlamadım bişi

kendi kendine hareket ediyor işte sen tek tek tıklamıosun mesela 10x10 luk bir tarlayı hasat edeceksin o cıkan yere en:10 boy:10 yaz ve mouseyi 10x10 luk tarlanın ilk karesine koy rastgele bir yere bırakırsan saçmalıo kaydirigubbakcemile3aynı sekilde ekerken biçerkende

aaa ne güzel canım o linki banada gönderirmisin lütfen

kötükedihüsoEvitttt sonunda yaptım :lepi:

balkafa yedim seni tüyo öğreniyorsun hiç demiyorsun küstüm ..

kızlar buraya bakamıyorum pek isteyen olursa özelden mesaj atsın programın linkini atayım

hadi kızlar son 26akannehir

Login | Facebook

kızlar bu oğlumun farm ı 18 tane hediye paketi eksik tıklarsanız sevinirim

Login | Facebook

son 10 hediye paketi kızlarrr(

Login | Facebook

buda çok sevdiğim bir arkadaşım için. onada hediye paketi lazım.destek olursunuz inşallah :kedi:

Login | Facebook

buda erkek arkadaşım için =)) onada hediye paketi lazım:):) lütfen yardım edin sürpriz yapmak istiyorum=))

*2 işlem tamammmm-eşimin farmından da gönderdimmmm-gamyoncuiremsu

ağaç tamamlanınca ne oluyo extra bi hediyemi geliyo yada paramı kazanıyoruz.öyleyse benim ağaçta 5 tane daha(

kızlar hasat toplama programını indirdim bugun 3 saniyede hem ekiyorum hem topluyorum herseyi yapıorum yani traktöre benzine gerek yok mutlaka deneyin 1 kere tıklıosunuz o kendisi yapıyor hemencecik

bu link i banada özelden atabilirmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…