Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
farmville de hep yazılar ingilizce yazıyo,yazıları türkçeye çevirebiliyoruz mu _? ben daha yeniyim o yüzden nasıl oynandığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim

ya arada başka yerden hediyeler geliyoo. kaplumbağa vs. yeni bir uygulama gibi görünüyo. size de oluyo mu. ne acaba bilen var mı

bu tür uygulamaları kesinlikle kabul etmeyin arkadaş listenizi, profil bilgilerinizi ele geçirmek için yapılmış uygulamalar farm ville ile hiç bir ilgisi yok başında mısır simgesi olmayan uygulamalar sahte , işte profilini kim gezmiş, profil resmini kim kaydetmiş bu uygulamalarda sahte arkadaşlarla denedik kimse kimsenin profilini gezmediği halde gezdi şeklinde bilgiler geliyo

.......h ttp://apps.facebook.com/onthefarm/gifts.php?ref=neighborBar&giftRecipient=1809053389

arkadaşlar kardeşimin ağacı dolmamış hediye paketi gönderebilir misiniz

link veremiyomuşum h nin yanındaki boşluğu kaldırmayı unutmayın:)

ben beremiyom böyle gif göndermeyiiiiiiiii :kedi:

sadece kendi komşularıma gönderebliyorum :kedi:

kızlarr faceye de girilmiyo farmville.com ada neler oluyo anlıyamıyorum hasat zamanım geçti ya:gitme: kuruycaklar

Uyarın için sağol, bende de var bir kaç uygulama, sileyim bari vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…