• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
gunaydın kızlar hanı ozel hedıyeler gelıyor ya onları nasıl alıyorsunuz kabul ettıkten sonra hıcbır yerde goremıyorum, bırde en kısa surede ve en ıyı mahsul veren agac hangısı en acılınden cevap verırsenız sevınırım.....

gunaydın kızlar hanı ozel hedıyeler gelıyor ya onları nasıl alıyorsunuz kabul ettıkten sonra hıcbır yerde goremıyorum, bırde en kısa surede ve en ıyı mahsul veren agac hangısı en acılınden cevap verırsenız sevınırım.....

özel hediyeler dediğin eşek yeşil ağaç yeşil kaplumbağa filan mı canım onlar hayaliymiş kabul ediyor gibiymisin ama gelmezmiş bende bi ara sormuştum bu soruyu artık öle şeyleri hiç kabul etmiyorum :hulya:

kızlaarr komşuya ihtiyacımm var.kaydirigubbakcemile5:1hug:.ilgilenen var mı?komşuya ihtiyacı olanlar:uhm:yerimseniben..tarlayı büyütmem için 1 komşuya ihtiyacım varyerimsenibenkaydirigubbakcemile4..

kızlaarr komşuya ihtiyacımm var.kaydirigubbakcemile5:1hug:.ilgilenen var mı?komşuya ihtiyacı olanlar:uhm:yerimseniben..tarlayı büyütmem için 1 komşuya ihtiyacım varyerimsenibenkaydirigubbakcemile4..
canım bana mesaj at ekleyim seni

Son düzenleme:
Bende iki tane dairy farm var ikisinde de boğa var fakat hiç yavrulamıyo benim inekler halbuki yeşil ineğim bile var ama yavrulamıyor, biliyorum yavrular bize gelmiyor paylaşıyoruz ama benimkiler hiç yavrulamadı, süt toplarken yavru paylaş diye çıkması gerekmez mi?

Arkadaşlar ahırın içine birtane boğa atarsanız yavrular oluyor kendiliğinden :)) yavruları olmayanlara yavru olsun..

Merhaba banada noel ağacı için hediye yollar mısınız?linki nasıl atıcam yardımcı olursanız sevinirim :S

Arkadaşlar ahırın içine birtane boğa atarsanız yavrular oluyor kendiliğinden :)) yavruları olmayanlara yavru olsun..

az önce dediğin gibi yaptım ve oldu ama yavru görünmüyor içinde bi paylaşımda olmuyor yavru ne zaman çıkıcak :D sütleri toplayınca mı ? :)

ben kaçmış boğaları yayınladım hep ama hiç boğa kapamadım
bu akşam biraz inceliyim bakiim

canım ekledim seni özelden mesaj gitmiyor sana haberin olsun

Back
X