Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
denef e hediye paketi gitti cicim yolladım

merhaba denef bugün benim FARMVİLLE acılmıyor sen acabildinmi komşu çok olunca dahamı iyi oluyor ben acemiyim bıraz ama senınle komşu olurum nasıl olunuyor anlatırsan canım

bende sorun yok bacım .oynadım bugün...sen bana özelden ismini soyadını yaz.ben seni ekleyem komşum yapayım.sonra bilmediklerini bana sorarsın...

ben link veren arkadaşlara göndermeye çalıştım. bu linkleri bir sayfaya mı toplasak acaba. böyle geride kalıyor herkesin linkleri. unutulur sonra. hepsi birarada olur en azından.

selam çiftlik ahalisiiiiiopuyorumnanaktan
bakalım olayı çözmüş müyümm bu denefimin linki hediyeye ihtiyacı varrr ilgililere duyrulurrrrrrr
Login | Facebook

olmuş bacım.sayende hediye geliyo arkadaşlardan.
hediye gönderen arkadaşlara tesekkür ederim
bende link verenlere göndermeye çalıştım.umarım hediyeler gellmiştir

banada hediye ve komşu lazım benide eklermisiniz lütfen(((ben yeni üye oldum kk ya yardımcı olursanız sevinirim.

bende hediye için adres kopyaladım ama gönderemiyorum ne yapmam gerek.sanırım 100 kelimeyi geçti.anlamadım ingilizce.

komşu eksiği olan varsa benide eklesin arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben yapamıyorum.kopyaladım free gift kısmını buraya yapıştırdım ama 100 kelime falan yazıyor.sizinki gibi kısa bi adres olmuyor.neden acaba???bi yardmıcı olsanız lütfen???

arkadaşlar ben yapamıyorum.kopyaladım free gift kısmını buraya yapıştırdım ama 100 kelime falan yazıyor.sizinki gibi kısa bi adres olmuyor.neden acaba???bi yardmıcı olsanız lütfen???

CANIM bir arkadaşının hesabından girmen lazım kendine hediye gönderdiğin yerin linkini kopyalayıp buraya yapıştıracaksın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…