- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.741
kız nasıl yaptın oluyodelikafadulden
sağol canım.iyi fikir ama:lepi:.deniycem.bugünlük limitim doldu yarın mutlaka yaparım.şimdi biraz karışık gibi kaydirigubbakcemile3
bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz veya 2 facebook hesabınız varsa birini kullanarak bulacağız
şimdi o farklı hesaptan my neighbors'a geliyoruz.Orda kendi ismimizin karşısında sağda send gift yazan yere tıklıyoruz
açılan sayfada adres çubuğunda yazan adresi kopyaladım ben direk.
bir bakın eğer olmazsa bir yolu daha var o daha karışık kaydirigubbakcemile3
Eğer anlamadıysanız resimli olarak da anlatabilirim ben anlamak için baya uğraştım da ben çektim siz çekmeyin kaydirigubbakcemile3 :roflol:
sağol canım.iyi fikir ama:lepi:.deniycem.bugünlük limitim doldu yarın mutlaka yaparım.
kızlar nereye kopyalıyorsunuz o linki?orda extra birşey göremedin ben?
o kopyaladığınız linki ne yapıyorsunuz. yeni bir sayfaya mı yazıp açıyorsunuz. ben öyle denedim ama olmadı maalesefkötükedihüso
kızlar nereye kopyalıyorsunuz o linki?orda extra birşey göremedin ben?
mesela ben buraya kopyaladım mesajıma.Siz de öyle yapabilirsiniz.
anladım ben. peki olduğu gibi kopyalayabiliyormuyuz. isim değiştirmek gerekiyo mu linkin. sanırım sen öyle yapmışsın
bende yaptım bi bakabilirmisiniz olmuşmu sorun varsa kaldırıyım kızlaaaaaaaaaar..
bu arada özgecim sana tavuk yolladım
benimki oldu mu arkadaşlar. bir deneyebilir misiniz
bende yaptım bi bakabilirmisiniz olmuşmu sorun varsa kaldırıyım kızlaaaaaaaaaar..
bu arada özgecim sana tavuk yolladım
canım ben sanada attım ama iiki hesapla yapılıyoya şaşırdım eşiminkinden attım galiba sana -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?