Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kız nasıl yaptın oluyodelikafadulden

şimdi biraz karışık gibi kaydirigubbakcemile3
bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz veya 2 facebook hesabınız varsa birini kullanarak bulacağız
şimdi o farklı hesaptan my neighbors'a geliyoruz.Orda kendi ismimizin karşısında sağda send gift yazan yere tıklıyoruz
açılan sayfada adres çubuğunda yazan adresi kopyaladım ben direk.
bir bakın eğer olmazsa bir yolu daha var o daha karışık kaydirigubbakcemile3
Eğer anlamadıysanız resimli olarak da anlatabilirim ben anlamak için baya uğraştım da ben çektim siz çekmeyin kaydirigubbakcemile3 :roflol:

sağol canım.iyi fikir ama:lepi:.deniycem.bugünlük limitim doldu yarın mutlaka yaparım.

kızlar nereye kopyalıyorsunuz o linki?orda extra birşey göremedin ben?

o kopyaladığınız linki ne yapıyorsunuz. yeni bir sayfaya mı yazıp açıyorsunuz. ben öyle denedim ama olmadı maalesefkötükedihüso

adres çubuğundaki linki mesela kimden hediye istiyorsanız oraya yollayın yani örneğin buraya veya başka bir yere.
Arkadaş olmadan hediye almanızı sağlıyor

arkadaşlar bi de otomatik hasat programı varmış.yükleyip kullanan var mı.5 dk tarlayı ekiyor.:1shok:

bende yaptım bi bakabilirmisiniz olmuşmu sorun varsa kaldırıyım kızlaaaaaaaaaar..
bu arada özgecim sana tavuk yolladım

özge ege teşekkürler kızlarrrr opuyorumnanaktan

Meğer ne kolaymış kızlar orijinal anlatımında çok karışık anlatmışlardı bunu ben değiştirerek uygulayıp keşfettim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…