• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
CANIM bir arkadaşının hesabından girmen lazım kendine hediye gönderdiğin yerin linkini kopyalayıp buraya yapıştıracaksın bu kadar
evet aynen dediğiniz gibi yaptım.buraya kopyalayamıyorum.mesaj yazma bölümüne adresi yapıştırdım.sonra göndere tıklıyorum ama göndermiyor.100 kelime falan yazıyor ingilizce.adresi kopyaladıktan sonra burada nasıl yayınlayabilirim onu söyleyebilirmisiniz.ben yeni üyeyim beceremedim sanırım.

canım tam olarak anlayamadım sorunu buraya kopyalayp cevapla ya tıklaman yeterli normalde

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 5 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. (kopyalayıp yapıştırdım cevaplaya basınca bu yazı çıkıyor.neden acaba????

Login | Facebook

arkadaşlar şimdi hediye gönderdiğim bir arkadaşımın linkini kopyaladım ona çok hediye lazım olurmu bilmiyorum ama

bi denermisiniz olucakmı bakalım sistemi tam anlamadan kalkıştım ama böle bişeye

ben link veren arkadaşlara göndermeye çalıştım. bu linkleri bir sayfaya mı toplasak acaba. böyle geride kalıyor herkesin linkleri. unutulur sonra. hepsi birarada olur en azından.
süper olur hatta oraya linkler dışında mesaj yazılmasın.
Zaten herkes için birer adres yeterli yani her kişi 1 mesaj yazmış olur ortalık da karışmaz.
Durun ben açayım :roflol: kaydirigubbakcemile4
evet aynen dediğiniz gibi yaptım.buraya kopyalayamıyorum.mesaj yazma bölümüne adresi yapıştırdım.sonra göndere tıklıyorum ama göndermiyor.100 kelime falan yazıyor ingilizce.adresi kopyaladıktan sonra burada nasıl yayınlayabilirim onu söyleyebilirmisiniz.ben yeni üyeyim beceremedim sanırım.

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 5 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. (kopyalayıp yapıştırdım cevaplaya basınca bu yazı çıkıyor.neden acaba????

bir anlam veremedim ben buna kafamçokkarıştı

Merhaba çiflik ahalisi.
Bende yaklaşık bir aydır fena halde takıldım farma. Şu anda 30 levele geldim.
Hayvan hasat ribbonunu tamamlamaya çalışıyorum. eski sayfaları okudum.
Fv paraların bir hilesini bulmuş sanırım arkadaşlar.delikafadulden Keşke o zaman bende ,
görseydim ama malesef geç kalmışım. Facede adım yine çalı kuşu eklemek
isterseniz. Herkese kolay gelsin. Görüşmek üzere...

kızlar yaaaaaaaaaa
benim komşum çok az:(
beni de ekleyinnnn
nasıl olacak bi yardım:)

canımm ben özelden yazamıyorum sen yazarsan adını komşu olabiliriz
ama benim facedeki adımda hem benim hemde eşimin adı var senin için problem olmazsa beklerim

adımı sorun yetmeyen varsa sizlerden de bekliyorum komşuya ihtiyacım varrrrrrrr:Saruboceq:

Heeyy bende geldiiim aranıza kızlar:lepi: daha önce nasıl keşfedememişim ben burayı yaa ona yanıyorum valla.Hileleri kaçırmışım,beleş hediyeleri kaçırmışım off of:sinifsinif: neyse bundan sonra burda olucam. Bi kaç kişiye hediye yolladım bende burdan. Bu da benim hediye linkim.Allah ne verdiyse gönlünüzden ne koparsa kardeşlerimdelikafadulden haydi herkese kolay gelsin kızlarhihoyyyt
Login | Facebook

Back
X