Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
yani buraya kopyalayip burdaki arkadaslar mi yolluyo birbirine güzel fikir
bende yollyam bari sizde bana yollayin

iklim ve scaarlet hediyelerinizi güle güle kullanın :) 24.12 de açtığınızda :))

günaydın kızlar bu bahsettiğiniz hediye gönderme nedir bişi anlamadım ben

günaydın arkadaşlar...komşu eksigi olan varsa komşu olabilirim...beninde 15 komşuya ihtiyacım var...

Çam ağacında hediye eksiği varsa daha çabuk büyür ve hediyeler yollanır ..bahçen için istersen sat coins kazan ..

bu buuu ceylan varya işin kompetanı olmuş artık.zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

merhaba denef bugün benim FARMVıLLE acılmıyor sen acabildinmi komşu çok olunca dahamı iyi oluyor ben acemiyim bıraz ama senınle komşu olurum nasıl olunuyor anlatırsan canım

Arkadaşlar yettim gayrii :))
farmville türkiyede link veriyorlardı komşun olmadan bile gübreleyip hediye yollayabiliyorsun o yüzden domination arkadaşımız buraya link koyma önerisi getirdi 1-2 denemeyle başardık..Oyüzden başkasının faceden girin komşu visit altında kendinize gift send tıklayın ve send to Özge mesela çıkınca Kpyalayın linki ve buraya yapıştırın...

Arkadaşlar bu hediye gönderme işi şöyle oluyor:
Birine hediye gönderebilmeniz veua hediye alabilmeniz için normalde arkadaşınız/komşunuz olması gerekir
biz de arkadaş olmadan hediye göndermenin yöntemini keşfettik
yani mesela buraya o adresi kopyalıyorsunuz,arkadaş olmadan size hediye gönderebiliyorlar ve hediye sayınız artıyor.
bu da dünki yazdığım açıklama:
ve dün kızlarla denedik,sorunsuz çalışıyor kaydirigubbakcemile3

bu buuu ceylan varya işin kompetanı olmuş artık.zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

:kedi:Canımsın..ŞenizYok kıs şu hileleri çözemeden kapattılar ya kuruk acısı gibi içimde naniknanik

gel ge komşuya gell...diler yılmaz aydoğan yazıp komşu istegi gönderin bacular....

ayy bu oyundan nefret ediyorum kocam oynuyo sürekli kocaman bi tarlası var villa almış geçen onu gösteriyo bana silecem onu dedim döverim seni dedi kaydirigubbakcemile3

selam çiftlik ahalisiiiiiopuyorumnanaktan
bakalım olayı çözmüş müyümm bu denefimin linki hediyeye ihtiyacı varrr ilgililere duyrulurrrrrrr
Login | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…