evet aynen dediğiniz gibi yaptım.buraya kopyalayamıyorum.mesaj yazma bölümüne adresi yapıştırdım.sonra göndere tıklıyorum ama göndermiyor.100 kelime falan yazıyor ingilizce.adresi kopyaladıktan sonra burada nasıl yayınlayabilirim onu söyleyebilirmisiniz.ben yeni üyeyim beceremedim sanırım.CANIM bir arkadaşının hesabından girmen lazım kendine hediye gönderdiğin yerin linkini kopyalayıp buraya yapıştıracaksın bu kadar
süper olur hatta oraya linkler dışında mesaj yazılmasın.ben link veren arkadaşlara göndermeye çalıştım. bu linkleri bir sayfaya mı toplasak acaba. böyle geride kalıyor herkesin linkleri. unutulur sonra. hepsi birarada olur en azından.
evet aynen dediğiniz gibi yaptım.buraya kopyalayamıyorum.mesaj yazma bölümüne adresi yapıştırdım.sonra göndere tıklıyorum ama göndermiyor.100 kelime falan yazıyor ingilizce.adresi kopyaladıktan sonra burada nasıl yayınlayabilirim onu söyleyebilirmisiniz.ben yeni üyeyim beceremedim sanırım.
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 5 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. (kopyalayıp yapıştırdım cevaplaya basınca bu yazı çıkıyor.neden acaba????
benim verdiğim linki deneyen varmı :kedi:
Login | Facebook
arkadaşlar şimdi hediye gönderdiğim bir arkadaşımın linkini kopyaladım ona çok hediye lazım olurmu bilmiyorum ama
bi denermisiniz olucakmı bakalım sistemi tam anlamadan kalkıştım ama böle bişeye
komşu eksiği olan varsa benide eklesin arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
ben denedim link çalışıyor çiğdem isminde birine yolladım bu çiğdem bana face den önerdiğin çiğdem değilmi
gönderdim ben çalışıyor opuyorumnanaktan
kızlar yaaaaaaaaaa
benim komşum çok az
beni de ekleyinnnn
nasıl olacak bi yardım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?