S
Sahilim85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.721
slm kızlar..ben bu karlı farmı çok sevdim güzel oldu vallakaydirigubbakcemile2
ama ben yine bi sakarlık yaptım hani lamba gibi şeyler var ya meğer onlar fvden gidiyomuş..
tabi ben hiç bakmadan yapıverince gitti paracıklarmafoldumben
ama güzel oldu ya evlerimin üstü falanopuyorumnanaktan
canım evet bi kere oldu ama oldu 15 hediye gönderdi
kizlar bende sahte hesap vardi,ve kapatildii:umursamaz:sizde dikkatli olunCADIARZU
selectedimmm aşağıdasınn :))))) delümm m sayfaya bak talin arkadaşımız link vermişş ona tıklayınca bir sürü kümes verdi bana gece :roflol:
gülerım aksam bu lınkten 5-6 kumes aldım sattım
Fv item hilesini artık denemenize gerek yok bu açık bu sabah kapatıldı, yetişemeyenlere geçmiş olsun.
kızlaaaaar komşuya ihtiyacım varrrrr lütfen benide ekleyin
benim de 50 ye 3 komşu kaldı. komşu olmak isteyen varsa bana adını yazsın özelden. madalyonlar bitince ne olacak ve bu oyunun sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum:teytey:
hayırlı cumalar arkadaşlar.komşu arıyorum...duyurulur...gübreleme yapılır...kaydirigubbakcemile3
bende komşu arıyoruuuummm...tarlamı büyütmem lazım.:kedi:..öptüm canlarııımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..
ya komşu sayım az beni eklerseniz sevinirim Leyi fer sawasmafoldumben
fil mi gördüm ben orada delikafadulden
ya biri bana su süsülü geyikleri nerden buldu söylermisiniz?
evet ta kendisikaydirigubbakcemile3
bi arkadaşım sayesinde edindim..
sanrım farmville türkiyeden alıyolarmış
orda link paylaşılıyo galibadelikafadulden
cnm süslü geyikleri ansayfada yayınlayan arkadaşlar oluyoı ordan üzerine tiklayıp gif kutuna düşer tabi bitmemişse:1rolleyes:
Kızlar bu farmville türkiye sayfasında,arkadaş olarak filan eklemeden direk adresle hediye yollanıyor sanırım
biz bunu nasıl yapabiliriz peki burdan link versek ne güzel olur?
:uhm:
Login | Facebook
Bir deneyelim kızlar
ben uğraştım biraz umarım doğru yapmışımdır
eğer açılırsa tavuk,değişik ağaçlar,bisiklet,snow pile,string lights vs. gönderebilirsiniz :roflol:
Login | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?