• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ya komşu sayım az beni eklerseniz sevinirim Leyi fer sawasmafoldumben

adszv.png

adsz1y.png

adsz2ik.png

slm kızlar..ben bu karlı farmı çok sevdim güzel oldu vallakaydirigubbakcemile2
ama ben yine bi sakarlık yaptım hani lamba gibi şeyler var ya meğer onlar fvden gidiyomuş..
tabi ben hiç bakmadan yapıverince gitti paracıklarmafoldumben
ama güzel oldu ya evlerimin üstü falanopuyorumnanaktan

fil mi gördüm ben orada delikafadulden

canım evet bi kere oldu ama oldu 15 hediye gönderdi

ya şansa bak ya ben en az 100 kere tıkladım hergün 1 hediye bile vermedi şu altın cücelere içim gitmişti :gitme:

kizlar bende sahte hesap vardi,ve kapatildii:umursamaz:sizde dikkatli olunCADIARZU

ya evet kapatılır diyorlar

selectedimmm aşağıdasınn :))))) delümm m sayfaya bak talin arkadaşımız link vermişş ona tıklayınca bir sürü kümes verdi bana gece :roflol:

gülerım aksam bu lınkten 5-6 kumes aldım sattım :D

ya bize neden vermedi peki ya haksızlık:delphin::delphin:

Fv item hilesini artık denemenize gerek yok bu açık bu sabah kapatıldı, yetişemeyenlere geçmiş olsun.

ne çabuk kapatılmış ???

kızlaaaaar komşuya ihtiyacım varrrrr lütfen benide ekleyin

canım özelden msj at ekleyebilirim ben seni

benim de 50 ye 3 komşu kaldı. komşu olmak isteyen varsa bana adını yazsın özelden. madalyonlar bitince ne olacak ve bu oyunun sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum:teytey:

özelden msj at canım eklerim

hayırlı cumalar arkadaşlar.komşu arıyorum...duyurulur...gübreleme yapılır...kaydirigubbakcemile3

özelden msj at canım eklerim

bende komşu arıyoruuuummm.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4..tarlamı büyütmem lazım.:kedi:..öptüm canlarııımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

ya komşu sayım az beni eklerseniz sevinirim Leyi fer sawasmafoldumben

özelden msj atan arkadaslar eklerim sizi ben özelden yollayamıyorum ancak bana yazılınca cevap verebiliyoruma.s.

ya arkadaslar kat kat tarla yapımı için link buldum ama ekleyemiyorum
meraklısı olan arkadaslar
farmville türkiyeden tartışma panosuna girsinler oradaki tartışma konularından kat kat tarla yapımında türkçe anlatımlı video linki mevcut.

cnm süslü geyikleri ansayfada yayınlayan arkadaşlar oluyoı ordan üzerine tiklayıp gif kutuna düşer tabi bitmemişse:1rolleyes:

ah bide yakalayanilsem...

bu arada arkadaslar bişey daha öğrendim kaçan hayvanları yakaladığınızda hediye kutunuzda 1-2 bekletip hemen çiftliğe yerleştirmez ve gelen pencereyi yayınlarsdanız sizinle birlikte aynı hayvandan 8 arkadas daha yararlanabiliyormus

Kızlar bu farmville türkiye sayfasında,arkadaş olarak filan eklemeden direk adresle hediye yollanıyor sanırım
biz bunu nasıl yapabiliriz peki burdan link versek ne güzel olur?
:uhm:
Login | Facebook

Ahali nasılsınız ben şu hileleri çözemedim delireceğim az kaldı lülülülülülü

Bir deneyelim kızlar
ben uğraştım biraz umarım doğru yapmışımdır
eğer açılırsa tavuk,değişik ağaçlar,bisiklet,snow pile,string lights vs. gönderebilirsiniz :roflol:
Login | Facebook

yok ben şu madalyalar varya ondan kazanmak için hediye biriktiriyorum o yüzden aynı çeşit değil farklı hediyeler olması lazımmış kaydirigubbakcemile3

Back
X