Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535

bunlar da benden...
talin link için çok teşekkürler...bi sürü bişey kazandım kimisini sattım kimisi de tarlamda gördüğünüz gibi..kaydirigubbakcemile2

Bu köşen çok güzel olmuşturkbayragi

Sanırım daha hayvan ve ağaç ribbonun bitmemiş dimi tarlanda çok var dakaydirigubbakcemile3

:1ninca:Farm fotosundan fal bakılırrrr hanım-tatlicadiarzu-Gösterin fotoyu hasadınızın geleceğini okuyayım-tatlicadiarzu-

sorma ya bitmedimafoldumben
bi bitse anında satıcam...:lepi:
bina ribbonum da bitmedi alıyorum değişmiyo sayı hiç...:gitme:
beğendiğine sevindim bu arada...:kedi:

tesekkür ederim canım özel msj deniyeceğim

sorma ya bitmedimafoldumben
bi bitse anında satıcam...:lepi:
bina ribbonum da bitmedi alıyorum değişmiyo sayı hiç...:gitme:
beğendiğine sevindim bu arada...:kedi:

Para biriktir kaç eksiğin varsa git o kadar şu dinlenme tentlerinden al, ribbondan zaten 10bin coins ödül kazancaksın, sonra tentleri de satarsın

inat ettim kaç kere tıkladım linki Allah bilir genelde inek çıktı ama 15 i tamamladım gele gele ne geldi dersinizzzzzz kümesssss 28 kümesim olmuş yumurta isteyenlere duyrulurrr birazını yayınlayayım bariiiiikaydirigubbakcemile2

anam noluyo burda, kendimi cok geride kalmis hissettim... neler varmis neler...
biri banada ögretsinakannehir

:) bugun 50 kümes kazanım 50 yumos yayınlamısımdırr .))

yaaa nevvvv canavarrr nasıl aldınız o dunyanın parası fv evlerınıı :))) sökülen nan dağıtırımm yoksaaa hileyii sökülünnnnnn :'(

yaaa nevvvv canavarrr nasıl aldınız o dunyanın parası fv evlerınıı :))) sökülen nan dağıtırımm yoksaaa hileyii sökülünnnnnn :'(

Parayla gittik FV aldık canım-tatlicadiarzu-

Ben bişey yapmadım hepsini aha bu cano yaptı ona sor gerçekten-tatlicadiarzu-

yavru yeşil inegim oldu
ama o linkten bişi cıkmadı arkadaslar ya

az degılsınız sız :))) :jeyyar: sızın gıbı pc kurtlarındanda bu beklenır kaydirigubbakcemile3

Zaten bişey çıkmayacak boş sayfa gelecek. Sonra tarlanıza girip bakın gift kutunuza hediye gelmiş olacak.

ya zaten bi 500 defa tıkladım herhalde bos sayfa cıkıo sonra farmı acıp bakıom ama hediye fln yokmafoldumben

ayyy yoksa bu hile yüzünden facemmi kapatıldı :uhm: 20 dk oldu açamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…