bunlar da benden...
talin link için çok teşekkürler...bi sürü bişey kazandım kimisini sattım kimisi de tarlamda gördüğünüz gibi..kaydirigubbakcemile2
Bu köşen çok güzel olmuşturkbayragi
Sanırım daha hayvan ve ağaç ribbonun bitmemiş dimi tarlanda çok var dakaydirigubbakcemile3
:1ninca:Farm fotosundan fal bakılırrrr hanım-tatlicadiarzu-Gösterin fotoyu hasadınızın geleceğini okuyayım-tatlicadiarzu-
evet canım o renkli hayvanlar benide çok heyecanlandırmıştı:)))alıyorum yolluyorum ama ortada hayvan yok.ya bence bir süre sonra o hayvanlar gelecek tarlaya.hani hediye paketleri ayın 24 ünde açılacakya,işte onun gibi birşey sanırsam.
üzüm-ayçiçek-soğan resimli tabelalar var onları nerden alıyorlar?[/QUOTE]
buda sanırım leveli yüksek olanlar için.ben 19. leveldeyim ama bende böyle bişey yok şimdilik.level atladıkça farklı şeyler çıkıyor.yada leveli çok yüksek komşular bu tarz değişik farklı hediyeler yollayabiliyorlar.
özel mesajla facebook adını yolla bana ekliyeyim seni.facede görünürlüğün açık olsun.:teselli:
sorma ya bitmedimafoldumben
bi bitse anında satıcam...:lepi:
bina ribbonum da bitmedi alıyorum değişmiyo sayı hiç...:gitme:
beğendiğine sevindim bu arada...:kedi:
Para biriktir kaç eksiğin varsa git o kadar şu dinlenme tentlerinden al, ribbondan zaten 10bin coins ödül kazancaksın, sonra tentleri de satarsın
yaaa nevvvv canavarrr nasıl aldınız o dunyanın parası fv evlerınıı :))) sökülen nan dağıtırımm yoksaaa hileyii sökülünnnnnn :'(
aynen öle ne diyorsa o-tatlicadiarzu-Parayla gittik FV aldık canım-tatlicadiarzu-
Ben bişey yapmadım hepsini aha bu cano yaptı ona sor gerçekten-tatlicadiarzu-
yavru yeşil inegim oldu
ama o linkten bişi cıkmadı arkadaslar ya
aynen öle ne diyorsa o-tatlicadiarzu-
Zaten bişey çıkmayacak boş sayfa gelecek. Sonra tarlanıza girip bakın gift kutunuza hediye gelmiş olacak.
ya zaten bi 500 defa tıkladım herhalde bos sayfa cıkıo sonra farmı acıp bakıom ama hediye fln yokmafoldumben
ayyy yoksa bu hile yüzünden facemmi kapatıldı :uhm: 20 dk oldu açamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?