Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bende anlamadım o yapılcak yerler bıde yok kı

arkadaslar su dün bahsedilen hediye programını kurabilen başarabilenleriniz varmı?
ben programı kurdum programı ekleyen arkadas adım adım anlatmıstı
aynen yazıyorum dediklerini alta

Programı açıp new seaseon tıklıcan, sonra oyunu açıcan, oyun açıksa oyunu yenilicen.Sonra fb-1.farmville.cm yazan klasöre tıklıcan solda.
Alt alta birkaç tane gateway.php dosyası açılacak..
Onlar toplam ya 2-3 ya da 5 tane, hepsi dolsun bekle.
Sonra o gateway yazısının herhangi birisine sağ tıkla ve breakpoints tıkla.
Sonra farmdan bir samanını depoya yolla (stor item)
Sonra programa gel, program otomatikman başka şeye geçecek.Geçmesini bekle.
Sonra general bölümünün yanındaki edit request seçeneğini tıkla, alt kısımdan da AMF yazılı yere bas.Ordaki klasörlerin içinden birinde haybales yazacak.Orayı çift tıkla mesela manor alacaksan oraya manor yaz.
Sonra yukarıdaki kırmızı kocaman tuşa bas.(Bayrağın yanında)
session yazan yere geri gel ve gateway.php dosyasına tekrar sağ tıklayıp önceden koyduğumuz işareti kaldır (yani breakpoints seçeneğinin yanında işaret olmasın, onu kaldır)
Sonra file___close, sonra da oyun sayfasını yenile..Store item de büyük ihtimalle manor seni bekliyor olacak.

burdakileri harfiyen yaptım lakin "AMF yazılı yere bas.Ordaki klasörlerin içinden birinde haybales yazacak" dediği kısım yok afm var ama içindeki klasörlerde haybales yazan yer yok.
güvenlik duvarıda engelleyince kızmayın ama kurt düştü içime sakın bu program,programı kurup tıklayanlardan,onların çiftliklerinden eşya çalma programı falan olmasın şüphemi mazur görün bunu aklıma sokanda programı tavsiye ettiğim başka bir arkadasım oldu

ve ricam candan ve iklim arkadaslarım şu sürekli tıklandığında hediye veren linki kullandınızmı sizde işe yaradımı?

canım evet bi kere oldu ama oldu 15 hediye gönderdi

kizlar bende sahte hesap vardi,ve kapatildii:umursamaz:sizde dikkatli olunCADIARZU

ben o sahte programı açınca tarla açılmıyor, fakat o programı kapatınca tarla hemen açılıyor. bu işte bir iş var gibi. hesaplar kapatılmasın bence de dikkat edin. bende de sahte hesap vardı. onda deniym dedim ama olmadı. dedğim gibi, o programı açınca tarla açılmıyo.

dün kaç gün sonra yeni baktım herşey çürümüş
ektim bakalım artık :ecrin_bebek:

selectedimmm aşağıdasınn :))))) delümm m sayfaya bak talin arkadaşımız link vermişş ona tıklayınca bir sürü kümes verdi bana gece :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
burdayım okuyorum.. faceye giremiyom.. hata verdi

benim sayfalar 1den başlıyoooooo (((( nasıl bulcam orayıııı (((

canım pardon :) yanlış sayfa vermişimm hemen bulup koyucam buraya linkiiii

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…