Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
benim gibi beceriksizler varsa arkadaşınıza rica ediyorsunuz oda sizin için bi ev alıyor riske girmeden çok sağol canım arkadaşaım benim
ayrıca bu yavru inekler çok tatlı bayıldım

ayyyyy ödümm koptu vallahi sonunda açıldı oh be

birde bu karları evin üstüne nasıl atıyorsunuz ayıptır sorması
facesi açılmayan ark oluyor arasıra birkaç kez dene

20 kere falan yaptım ama bana gelmedi -tatlicadiarzu-

boş oluyo ya da inek resmi çıkıyo
sonra o sayfaları kapatıp oyuna girdiğinizde hediyeleri göreceksiniz
sonsuz yapabilirsiniz bunu:))

talincim,bende en az 500 kere denedim ama bende ne inek resmi çıkıyor nede boş sayfa sadece boş sayfa ama üstte facebokk logosu ve isim şifre girildiği alan görünüyor ama hediye mediye yok extra bişey mi yapıyosunuz acıklarmısınız lütfen deli olucam yoksa?

tesekkür ederim canım özel msj deniyeceğim

ya canım özelden msj attım ama geldimi becerebildimmi bilmiyorum beni faceden eklemek isteyen arkadaslar
pembegul22 den aratın isim değil mail.hot....ama baştan diyim çiftliğe komşu nasıl eklenir bilmiyorum

diğer sorumda su video ve programla ilgili bende program acıldı ama anlatılan seyler yok.yada ben beceremedim bilmiyorum ne olur yardım ya bide nispet yapar gibi resim yayınlıyonuz :sinifsinif: valla o resimleri gördükce daha cok deli oluyorum aglıycam artık hırsımdan yaaaaaa :a015::a015::a015::a015:

burdasınızda niye cevap vermiyonuz kızlar kırıldım hüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

buzağı yakalıyosun mandıraya koyuyorsun sonra toplarken anasayfada yayınlanıyor
birisi yayınladımı sende kapıyosun canım

kaydirigubbakcemile3 programı ındırıyorm bakalım yapabılıcekmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…