yakızçeler o program açmıyor usulune göre ilerliyorum sonra tarlam açılmıyor yapamıyorum bir türlü neden acaba yavs :gitme:
Hata yapıyosundur.
Önce programı aç yukardaki kırmızı şekle bas pasif yap.
Sonra farmını aç ve programa gel kırmızı tuşa bas tekrar aktif et.
Sonra devam et olduğunu göreceksinzemuszemus
Ben yapmıyorum yapanlardan duydum:1ninca:
60 depo benzinim varrrr:lepi:
talinin linkinden geldi şimdi 80 depo oldu
wooow istedigim barınaktan almıssın sendemi hileyle yaptın
buda benimki
Ne hilesi akannehir Öyle bişey mi varmışakannehir
Ben hile yapmam-tatlicadiarzu-Oyunda açık varmış ben de kapadım sadece-tatlicadiarzu-
ya sorma şekerim önce aldım çikin durdu sattımdı. ama karları depince üstüne güzel gözüktü bende yeniden bastım parayı aldım:icecream:Vayyy panoramik bir görüntü almışız camış hanım tebrik ederimakannehir:icecream:
Sen o dandik turuncu villayı hala tutuyomuydun ya ben görmedimdi bak
nevbahar burnun öle bi uzadıki nerdese benim pc yi kırıyodu:roflol:
ya sorma şekerim önce aldım çikin durdu sattımdı. ama karları depince üstüne güzel gözüktü bende yeniden bastım parayı aldım:icecream:
aaa aynı bendeki gibi-tatlicadiarzu-Üstüme iyilik sağlıkakannehir Ben emeğimle 45 levele kadar gelmiş bir insanımzemuszemus Şuan kaç levelim onu bilmiyorum da:roflol: Oyunda bir hata mı ne olmuştu,birden fırlamış bide bisrürü hediyeler evler verdiler bana özür dilediler bende kabul ettim durum bu yani-tatlicadiarzu-
Öyle değil mi canışfisfisfis-tatlicadiarzu-
bastım ama neye bastım onuda ben bilirim hiç açık vermeyiz:bbo:Bastın parayı aldın demek:roflolağaldım ulan:roflol::roflol::roflol:Kim kime bastı acebakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?