• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
he bide anasayfamda kaçan inek yumurta çiçek falan yayınlanmıo yardımcıolun bana yavsss deli oliciğim mafoldumben

yakızçeler o program açmıyor usulune göre ilerliyorum sonra tarlam açılmıyor yapamıyorum bir türlü neden acaba yavs :gitme:

Hata yapıyosundur.

Önce programı aç yukardaki kırmızı şekle bas pasif yap.

Sonra farmını aç ve programa gel kırmızı tuşa bas tekrar aktif et.

Sonra devam et olduğunu göreceksinzemuszemus

Ben yapmıyorum yapanlardan duydum:1ninca:

Hata yapıyosundur.

Önce programı aç yukardaki kırmızı şekle bas pasif yap.

Sonra farmını aç ve programa gel kırmızı tuşa bas tekrar aktif et.

Sonra devam et olduğunu göreceksinzemuszemus

Ben yapmıyorum yapanlardan duydum:1ninca:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ay talinin linkinden hediye kapıom meskul etmeyin lüfen

Hazır bu akşam gelmişken tarlamın fotoğrafını koyayım dedim kaydirigubbakcemile4 Hadi bakayım herkes yüklesinzemuszemus Nur sen hala fotomu çekiyon yavdelikafadulden

6756.jpg

6774.jpg

wooow istedigim barınaktan almıssın sendemi hileyle yaptın

bahsedilen programlamı yaptın sen banada söle nasıl yaptttn
nasıl yaptınız ya kızlar şu linke tıklıorum bana hiçbişi gelmedi ya

Vayyy panoramik bir görüntü almışız camış hanım tebrik ederimakannehir:icecream:

Sen o dandik turuncu villayı hala tutuyomuydun ya ben görmedimdi bak:delphin:
ya sorma şekerim önce aldım çikin durdu sattımdı. ama karları depince üstüne güzel gözüktü bende yeniden bastım parayı aldım:icecream:

nevbahar burnun öle bi uzadıki nerdese benim pc yi kırıyodu:roflol:

Üstüme iyilik sağlıkakannehir Ben emeğimle 45 levele kadar gelmiş bir insanımzemuszemus Şuan kaç levelim onu bilmiyorum da:roflol: Oyunda bir hata mı ne olmuştu,birden fırlamış bide bisrürü hediyeler evler verdiler bana özür dilediler bende kabul ettim durum bu yani-tatlicadiarzu-

Öyle değil mi canışfisfisfis-tatlicadiarzu-

ya sorma şekerim önce aldım çikin durdu sattımdı. ama karları depince üstüne güzel gözüktü bende yeniden bastım parayı aldım:icecream:

Bastın parayı aldın demek:roflol:Dağaldım ulan:roflol::roflol::roflol:Kim kime bastı acebakaydirigubbakcemile2

adszup.png

adsz1cf.png

adsz2t.png

bunlar da benden...
talin link için çok teşekkürler...bi sürü bişey kazandım kimisini sattım kimisi de tarlamda gördüğünüz gibi..kaydirigubbakcemile2

Üstüme iyilik sağlıkakannehir Ben emeğimle 45 levele kadar gelmiş bir insanımzemuszemus Şuan kaç levelim onu bilmiyorum da:roflol: Oyunda bir hata mı ne olmuştu,birden fırlamış bide bisrürü hediyeler evler verdiler bana özür dilediler bende kabul ettim durum bu yani-tatlicadiarzu-

Öyle değil mi canışfisfisfis-tatlicadiarzu-
aaa aynı bendeki gibi-tatlicadiarzu-

Bastın parayı aldın demek:roflol:Dağaldım ulan:roflol::roflol::roflol:Kim kime bastı acebakaydirigubbakcemile2
bastım ama neye bastım onuda ben bilirim hiç açık vermeyiz:bbo:

40 depo benzinnim oldu sarı tafuk çok gelio yavs altın elf 1000 coina kazanıom talin cok saol

Back
X