Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar benim eltimde oynuyo onunda arkadaşa ihtiyacı var ama eşinin ismiyle kayıtlı facesi fakat eltim kullanıyo bi sorun olmazsa bana özelden adınızı yazın eklesin eltim........

selam çiftlik ahalisiiiiiiiopuyorumnanaktan
dün faceden giremediğim çiftliğime farmvilin kendi sayfasından girmiştim bugün oradan da giremiyorummmmm:bbo:açılır inşallah yoksa gitti mahsülllmafoldumben

arkadaşlar hediyelerim birikti ama yılbaşı ağacı trlamın yanında bir yerlerde duruyor fakat üstüne tıkladığımda kayboluyor bir türlü alamadım tarlamın içine ne yapmam lazım!!!!

ya benim zaten iki tanecik arkadaşım vardı onlarda gözükmüyo önceden resimleri gözüküyodu kutucukta şimdi gözükmüyo nasıl arkadaş ekleniyo bilen varmı yazarsanız sevinirim

ÇOK MUTSUZUM ÇOOOOKKK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya arkadaslar ne olur yardım edin bana konuyu yeni gördüm ama o kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım bu yüzden sorum tekrar olursa çok özür dilerim
ben farmville fun gifts i sormak istiyorum bir sürü hediye geldi bana kaplumbağa renkli inekler eşşek falan.uygulamada kabul ettim ama çiftliğime koyamıyorum listemden koyan bir arkadasıma sordum benim hediye kutumda görünüyor dedi ama bende görünmüyor nedir bunun çaresi yaa...lütfen yardımmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

birde sanırım ekleyen arkadaşlar var komşuluğunuza talibim :)) opuyorumnanaktan

birde arkadaslar farmville türkiye grubuna nerden üye olunuyor?

fazla oldum ama son bir soru bazı kişilerin bahçelerinde üzüm-ayçiçek-soğan resimli tabelalar var onları nerden alıyorlar?

Son düzenleme:
Markete yeni yıl ürünleri gelmişşş :) hediyeledede her zamanki gibi değişklik vrrr hadi dalalım kızlar kaydirigubbakcemile3

çiftçiler Keyifler nasıl Karlı ev sevdasına villamı sattım yinede 800.000coinsim olmadı Ayyy :))))))))

evet canım o renkli hayvanlar benide çok heyecanlandırmıştı:)))alıyorum yolluyorum ama ortada hayvan yok.ya bence bir süre sonra o hayvanlar gelecek tarlaya.hani hediye paketleri ayın 24 ünde açılacakya,işte onun gibi birşey sanırsam.
üzüm-ayçiçek-soğan resimli tabelalar var onları nerden alıyorlar?[/QUOTE]
buda sanırım leveli yüksek olanlar için.ben 19. leveldeyim ama bende böyle bişey yok şimdilik.level atladıkça farklı şeyler çıkıyor.yada leveli çok yüksek komşular bu tarz değişik farklı hediyeler yollayabiliyorlar.
özel mesajla facebook adını yolla bana ekliyeyim seni.facede görünürlüğün açık olsun.:teselli:

çiftçiler Keyifler nasıl Karlı ev sevdasına villamı sattım yinede 800.000coinsim olmadı Ayyy :))))))))

ceylan cım ne yaptın sen?lmaz:villayımı sattın?bak ben heryere kar yağdırdım şekercim.gettiiii paralar((

üzüm ayçiçek soğan tabelaları mesela devamlı üzüm ekiosun 3 yıldızı dolduruosun sana tabela verio yani diploma gibi bişi kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar dun aksam eşime dedimki sabah kalkıomsuuz farm a kar yagmıs keske olsa fln dedim sabah eşim açmıs yüzünün halini görmeliydiniz şok olmuş erdinmi dio bana keşke başka bişi isteseydim

kızlarrrr çiftliğime kar yağdııdelikafaduldenkayıp hayvanlarada yavru buzağı eklenmiş

neden bizim kar yağmadı yaww
ben parayla aldım kar ı tarlam bembeyaz oldu :)
peki bu beyazlık ne zaman sona ericek çok göz alıyo oynarken

yavri bande parayla aldım kaydirigubbakcemile3 buda buzağım bu beyazlığı satın aldığın yerde aynı paraya yani 1000 coinse yeşillik alıyosun bitiyo sana bağlı yani

Son düzenleme:
Banada komşumdan boğa cıktıı çok tatlı bişeyy .:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…