• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kar yağdı benimde tarlaya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama bişi sorcam bu expand farmda 24. ne zaman açılıyo ya seviyesi fazla olan arkiler bi yardım etsin benim ki 40 ta daha tık yok akannehir

adszv.png

adsz1y.png

adsz2ik.png

slm kızlar..ben bu karlı farmı çok sevdim güzel oldu vallakaydirigubbakcemile2
ama ben yine bi sakarlık yaptım hani lamba gibi şeyler var ya meğer onlar fvden gidiyomuş..
tabi ben hiç bakmadan yapıverince gitti paracıklarmafoldumben
ama güzel oldu ya evlerimin üstü falanopuyorumnanaktan

Evlerin üstünü nasıl kar yapıonus?

canım markette dekorasyon kısmında light decorator diye bişey var ondan alıyosun yanlız her biri için 2fv alıyo haberin olsun...
onu alıp evin üstüne tıklarsan oluyo:hulya:

canım markette dekorasyon kısmında light decorator diye bişey var ondan alıyosun yanlız her biri için 2fv alıyo haberin olsun...
Ayyy yaptım teşekkür ederim :lepi: Keşke beleş olsaydı bu yaa, çok ağacım var, 2 tanesini yapabildim mafoldumben

saol kuzum opuyorumnanaktan

Ayyy yaptım teşekkür ederim :lepi: Keşke beleş olsaydı bu yaa, çok ağacım var, 2 tanesini yapabildim mafoldumben

rica ederimopuyorumnanaktan
ağaçların hepsine yapmak çok zor ben de de çok ağaç var..
ama evlerde çok hoş duruyo..:asigim:
çitlere de yapılıyo ayrıca...:hulya:

kızlar şu fv hilesi işini çözdüm ya müthiş bişeyvalla...biraz zor oldu..farmville türkiye sayfasında tartışma bölümüne girin.fv bug video anlatım demiş..indireceğin program falanda var..anlamak için videoyu defalarca adım adım izledim..
bedavaya manor,farmhouse ve o fv ile alınan bir sürü şey aldım ama bayrak falan vermedi..valla yazılarak anlatılacak bişey değil videoyu çok ii izleyin..hazırlayan zaten üzerine yazmış adım adım yapacaklarınızı...

kızlar şu fv hilesi işini çözdüm ya müthiş bişeyvalla...biraz zor oldu..farmville türkiye sayfasında tartışma bölümüne girin.fv bug video anlatım demiş..indireceğin program falanda var..anlamak için videoyu defalarca adım adım izledim..
bedavaya manor,farmhouse ve o fv ile alınan bir sürü şey aldım ama bayrak falan vermedi..valla yazılarak anlatılacak bişey değil videoyu çok ii izleyin..hazırlayan zaten üzerine yazmış adım adım yapacaklarınızı...
Gerçekten miii :lepi:hemen izleyeyim, bakalım anlıcakmıyım kaydirigubbakcemile3 teşekkürlera.s.

dur canım link vereyim..
ama dediğim gibi herşey alınmıyor..ama birçok şey alınıyor:))

ohcanıma değsin link atsana kuzum bende alıyım yok bu fv beni edecek ..

ohcanıma değsin sakın çıkma anlamadığımız yerde sen el atarsın :))

Back
X