- Konu Sahibi EU3
-
- #2.461
Evlerin üstünü nasıl kar yapıonus?
Ayyy yaptım teşekkür ederim :lepi: Keşke beleş olsaydı bu yaa, çok ağacım var, 2 tanesini yapabildim mafoldumbencanım markette dekorasyon kısmında light decorator diye bişey var ondan alıyosun yanlız her biri için 2fv alıyo haberin olsun...
onu alıp evin üstüne tıklarsan oluyo:hulya:
canım markette dekorasyon kısmında light decorator diye bişey var ondan alıyosun yanlız her biri için 2fv alıyo haberin olsun...
onu alıp evin üstüne tıklarsan oluyo:hulya:
Ayyy yaptım teşekkür ederim :lepi: Keşke beleş olsaydı bu yaa, çok ağacım var, 2 tanesini yapabildim mafoldumben
saol kuzum opuyorumnanaktan
Gerçekten miii :lepi:hemen izleyeyim, bakalım anlıcakmıyım kaydirigubbakcemile3 teşekkürlera.s.kızlar şu fv hilesi işini çözdüm ya müthiş bişeyvalla...biraz zor oldu..farmville türkiye sayfasında tartışma bölümüne girin.fv bug video anlatım demiş..indireceğin program falanda var..anlamak için videoyu defalarca adım adım izledim..
bedavaya manor,farmhouse ve o fv ile alınan bir sürü şey aldım ama bayrak falan vermedi..valla yazılarak anlatılacak bişey değil videoyu çok ii izleyin..hazırlayan zaten üzerine yazmış adım adım yapacaklarınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?